Det sker

Internettet går amok over viral og voldsom video af Travis Scott

Ema Seferovic 10. august 2022
Foto: Ldts Jupa/Backgrid/Ritzau Scanpix
Den amerikanske rapstjerne har fået internettet til tasterne efter en viral og voldsom video. Se den og reaktionerne lige her.

Lørdag den 6. august spillede Travis Scott sit allerførste show siden AstroWorld-tragedien tilbage i 2021, hvor ti mennesker mistede livet og flere blev sårede. 

Det har skabt overskrifter, men ikke på grund af tragedien eller hans comeback for den sags skyld. 

I stedet var der et helt særligt moment efter koncerten, som har fået internettet til at reagere, og det er en video af den verdenskendte rapper, der smadrer en laptop. 

 

Videoen kan du se her:

"Mundlam"

Flere i kommentarsporet påpeger, hvordan Travis Scotts to rap-kolleger og venner Offset og Takeoff ser helt mundlamme ud i videoen, og det kan vi altså godt forstå. Slagene på computeren er så kraftfulde, at hele DJ-pulten ryster. Rip udstyr. 

Et sammentræf ... Eller?

Andre på internettet kommenterer på videoen med spørgsmål som: "Har vi som samfund glemt alt om AstroWorld-tragedien?" og "Hvordan har Travis stadig en karriere efter AstroWorld?".

Men der også andre, der spekulerer i, om Kris Jenner har haft en finger med i spillet.

Ifølge en række kritiske selvudnævnte popkultur-kommentatorer på internettet falder tidspunktet for bruddet mellem parret Kim Kardashian og Pete Davidson lidt for tæt på tidspunktet for Travis Scotts comeback-koncert. Bruddet mellem de to, som for første gang blev omtalt den 5. august i de amerikanske gossipmedier, kom blot én dag inden Travis Scotts comeback-koncert. En koncert, som foregik i London den 6. august.

Om Kris Jenner endnu engang har været på dupperne for at orkestrere et vildt PR-move ...

Ja, det ved vi faktisk ikke noget om med sikkerhed, men hvad tror du?

 

MegetMere