Kendte

Er Kylie Jenner og Travis Scott blevet gift? Bedøm selv!

Af Anna Løwe 24. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er ingen tvivl om, at Kylie Jenner har fundet the love of her life, og nu går fans verden over altså helt amok over Kylies seneste Instagram-billeder.

For de af jer, der følger Kylie Jenner på Instagram, er det ikke nogen hemmelighed, at hun lige har været på ferie i p-a-r-a-d-i-s, men særligt ét ud af de sidste fire billeder, hun har lagt op, får folk til at flippe heeeelt ud.

Læs også: Se Kylie Jenners smukke forvandling

På tre af Kylies seneste billeder poserer hun i flot undertøj og en lækker blazer i et fotostudie - og på to af billederne har Kylie ikke skrevet nogen kommentar, men på det sidste står der: ”extraño a mi esposo” – og det betyder jeg savner min mand på spansk. Så ikke kæreste – men MAND!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Spanske fans var hurtigt ude med rygterne om, at Kylie og Travis måske er blevet gift nu, og så fulgte resten af verden hurtigt efter. Nogle taler dog også om, at det kunne være et trick fra Kylie, fordi hun tidligere har kaldt Travis hubby, som også betyder mand.

Læs også: Kylie Jenner afslører: Jeg er blevet mobbet

Eller prøver hun måske at få det mest likede billede på Instagram tilbage?! Hendes rekord blev for nyligt slået af et ÆG. Hmm – vi ved det ikke, men vi venter i spænding fra mere information fra Kylie. Billedet kan du se herunder – bedøm selv, hvad du tror.