Idéer til kalendergaver
Det sker

Idéer til kalendergaver i hele december

Af Nadia Laas Hansen 1. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det bedste ved julen er julegaver. Det næstbedste er kalendergaver!

Julen er hjerternes tid, siger man. Men julen er da virkelig også gavernes tid. YAY!

Læs også: Hjælp, mine forældre er skilt! Hvor skal jeg holde jul?

Har du og veninderne en pakkekalender i år? Og er du lidt på bar bund i forhold til, hvad du dog skal finde på at købe (det må jo gerne være lidt sjovt, ik'?) ? Så se med her. Denne webshop har nemlig samlet alle mulige sjove idéer til kalendergaver i alle prisklasser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

KLIK HER OG SE DE MANGE PAKKEKALENDERGAVER

Psst ... Linket er et affiliate-link. Du kan læse mere om det her!

Her kan du få inspiration til, hvilke julegaver du kan ønske dig i år

Debedsteønskertiljulegaveri2016

En god bogHvis du elsker gode bøger, skal du måske i gang med en ny serie. Du kan for eksempel ønske dig det første bind i den norske fantasy-trilogi Ravneringene. Den hedder ”Odinsbarn” og koster 249,95 kroner på bog-ide.com.
Foto: PR
En oplevelse for livetHvis du har mod på at prøve noget vildt, så skal du da ønske dig det her: Et bungyjump! Det får helt sikkert adrenalinen til at pumpe rundt i din krop, og du kommer aldrig til at glemme det. Et bungyjump til 549 kroner hos duglemmerdetaldrig.dk.
Foto: PR
En lækker gaveæskeHvem vil ikke gerne have en æske fuld af lækre sager til håret? Vi siger i hvert fald ikke nej! Ønsk dig for eksempel denne her gaveæske fra Morrocan Oil til 399 kroner på billigvoks.dk.
Foto: PR
Et nice coverTelefonen er dit kæreste eje, så derfor skal du selvfølgelig også passe på den. Gør det med et nice cover som det her til 150 kroner fra asos.com.
Foto: PR
En donutmaskineEr du vild med at bage fine sager? Så er denne her maskine lige noget for dig. Du skal bare lave en dej, og så bager den de fineste donuts, som du kan pynte med glasur og krymmel. Mini Donut Maker til 199 kroner fra coolstuff.dk.
Foto: PR
Et par fede hovedtelefonerDu hører sikkert musik på din telefon i bussen, på cyklen og måske endda også hjemme på dit værelse, så du kan jo lige så godt se sej ud, mens du gør det. Det kommer du til med de her hovedtelefoner fra Friends. De koster 1395 kroner på nelly.com.
Foto: PR
En parfumeDet er altid rart at dufte godt, så hvorfor ikke ønske sig en ny parfume i julegave? Det kan for eksempel være denne her klassiker fra Marc Jacobs. Set til 452,50 kroner på billigvoks.dk.
Foto: PR
Ny plakat til væggenDet er altid fedt at opdatere sit værelse, så det ser megacool ud hele tiden, og en ny plakat kan virkelig gøre en stor forskel. Denne her er fra By Krohn set hos justspotted.dk fra 149 kroner.
Foto: PR
En Play StationEr du lidt af en gamer? Så skal du da ønske dig den nye Play Station 4, som du kan spille dine spil på. Set hos wupti.com til 2249 kroner.
Foto: PR
Et par cool sneakersEfter jul og vinter kommer forår, og det kan du sagtens forberede dig på ved at sætte et par seje sneakers på din ønskeseddel. For eksempel det her par fra New Balance. De kan købes for 749 kroner på nelly.com.
Foto: PR
En powerbankDu løber ALDRIG mere tør for strøm på mobilen, hvis du ønsker dig denne her powerbank i julegave. Det er et praktisk ønske, men du kommer ikke til at fortryde det. Power Stone Bank til 249 kroner fra coolstuff.dk.
Foto: PR
En flot pungDet kan godt være, at din pung for det meste bare ligger nede i din taske, men derfor kan den jo godt være flot alligevel! Vi ønsker os denne her fra Calvin Klein til 699 kroner på nelly.com.
Foto: PR
Et nyt sæt sengetøjDit værelse skal selvfølgelig være supernice, og en af de vigtigste ting på værelset er sengen. Gør den flot at se på, og ønsk dig et nyt sæt sengetøj som det her flotte stribede sæt fra ellos.com. Prisen starter fra 399 kroner for et sæt.
Foto: PR
Et par seje støvlerDe kan bruges til både jeans, kjoler og nederdele, så et par seje støvler er et must i enhver garderobe. Hvis du ikke allerede har et par, kan du ønske dig dem i julegave. For eksempel dem her fra Nelly til 449 kroner.
Foto: PR
vi unge
Et abonnement på dit yndlingsblad Kunne det ikke være fedt, hvis det nye Vi Unge-blad lå i din postkasse hver gang, det udkom? Hvis du ønsker dig et abonnement på bladet, er det lige præcis dét, der kommer til at ske. Du kan læse mere om, hvordan du får et abonnement på Vi Unge her.
Foto: Vi Unge
Din egen tabletTænk lige over, hvor fedt det ville være at have sin helt egen tablet, som man aldrig skulle dele med sine forældre eller søskende. Jep, ønsk dig en i julegave! Denne her fra Acer til 799 kroner er supernice.
Foto: PR
En sej taskeMobiltelefon, læbepomade, vanter, pung og tyggegummi. Man skal have mange ting med sig på farten, og det er fedt, når man kan have det hele i en flot taske som denne her til 250 kroner fra asos.com.
Foto: PR
Et flot urEt flot ur kan virkelig pifte ethvert outfit op, og det her fra Casio er jo bare megafedt. Set på asos.com til 399,99 kroner.
Foto: PR
En varm vinterjakkeDet kan hurtigt komme til at koste mange penge, hvis man skal have sig en ny vinterjakke, men så er det heldigt, at man kan ønske sig den i julegave! Denne her er fra Noisy May og koster 799 kroner på zalando.dk.
Foto: PR
Et glattejernEt godt glattejern kan nærmest alle piger bruge, for man kan både glatte og krølle sit hår med sådan et. Vores favorit er det her fine, lyserøde jern fra GHD. Det koster 1274 kroner på billigvoks.dk.
Foto: PR
Et par rå øreringeAccessories er altså bare supervigtige, for de kan gøre en kæmpe forskel – også selv om det bare et par små øreringe som dem her fra jewlscph.com. De koster 525 kroner.
Foto: PR

I samarbejde med Zalando kan vi dele julegaver ud tidligt i år! DU kan nemlig få en rabatkode til Zalando, og derved spare når du handler til dig og din familie. -Find den her rabatkoder zalando

Læs mere om