Det sker

Her er Facebooks nye konkurrent

Af Stine Nielsen 30. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et nyt socialt medie vokser vildt hurtigt frem og udfordrer Facebook – læs om det her!

Et nyt socialt medie er blevet en seriøs konkurrent til Facebook. Ifølge dr.dk får det sociale medie "Ello" cirka 1 million nye brugere om dagen - wow!

Læs også: Sådan ændrer sociale medier din hjerne

Faktisk får Ello så mange nye tilmeldinger, at de har været nødt til at lukke for tilmeldinger, og i stedet skal man have en invitation fra en ven, før man kan blive medlem. Ellers skal man stille sig i kø for at komme til. Det kan du gøre her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ello minder på mange måder om Facebook, fordi du kan oprette en profil, dele statusopdateringer og den slags, men der er alligevel en væsentlig forskel.

Ingen reklamer
Modsat Facebook er der nemlig ikke reklamer på Ello. Facebook sælger dine informationer til firmaer, og så bliver der lavet reklamer til dig ud fra din alder og dine interesser. Det vil Ello gøre op med - de lover nul reklamer, og så samler Ello heller ikke data om brugerne på samme måde, som Facebook gør.

Det er Ello altså allerede blevet ret populær på! Skal I også prøve det?

Detbetyderemoji-ikonerivirkeligheden

De fleste bruger den her emoji til at vise, at de er ligeglade, men faktisk skal pigen forestille en kundeservicemedarbejder! En anden teori er, at pigen hænger sammen med den emoji, som får klippet hår, og at hun her viser sin nye frisure frem.
Helt ærligt, det her må da være en mand, der laver nogle seriøst hårde armbøjninger? Nå ikke? Officielt er det faktisk en mand, der bukker som tegn på respekt.
Den her emoji skal faktisk forestille én, der savler i søvne.
Vi ved ikke, hvad vi troede, den her emoji forestillede, men det var i hvert fald ikke et navneskilt!
Vi synes nu ikke, at den her emoji ser særligt lettet ud, men den betyder altså skuffet og lettet på én og samme tid. Hmm…
Det ligner mest en halv aubergine eller en bongotromme, men faktisk er det en sød kartoffel! Hvorfor der er behøv for en sød kartoffel-emoji, forstår vi ikke helt. Især når der ikke findes en burrito-emoji!
Der har været vild debat om, hvad den her emoji betyder. Nogen mener, at den skal forestille hænder i bøn, mens andre er overbevist om, at det er en highfive. Den forestiller faktisk hænder, der beder, men den har intet at gøre med religion. Hænderne betyder nemlig undskyld!
Vi troede seriøst, at den her emoji forestillede marcipankonfekt, men det er åbenbart en japansk fiskekage. Ser man det!
Hænder i en cirkel over hovedet betyder åbenbart okay…
… Mens hænder der er krydsede betyder, at noget ikke er okay. Så fik vi det på plads!
Den her emoji ser mere vred end triumferende ud, men det er åbenbart ikke tilfældet!

Læs mere om