Det sker

Hailey Bieber afviser rygter: "Derfor ser jeg gravid ud"

Klara Hauberg Hansen 29. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Biebers hustru, modellen og hudpleje-guruen Hailey Bieber, afkræfter ærligt nu et rygte om, at hun skulle være gravid.

Siden den 26-årige model Hailey Baldwin fandt sammen med verdensstjernen Justin Bieber, og siden tog hans efternavn, så er hun mere end én gang blevet mødt af spørgsmålet om, hvorvidt hun er gravid.

Svaret har indtil nu altid været det samme – at nej, hun er ikke gravid.

Foto: Ritzau Scanpix

Men nu kan hun ærligt berette om, hvorfor det er, det nogle gange kan se sådan ud.

Det gør hun på sin story på Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv og sin mave, mens hun beskriver, hvordan hun flere gange er blevet ramt af cyster på sine æggestokke.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Jeg har en cyste på min æggestok, der er på størrelse med et æble. Jeg har ikke endometriose eller PCO, men jeg har haft en cyste på mine æggestokke flere gange, og det er aldrig sjovt, skriver hun blandt andet på billedet.

Foto: Ritzau Scanpix

Bieber beskriver videre, hvor “smertefuldt” det er, når hun er ramt af en cyste.

- Jeg har både kvalme og oppustethed.

– Men jeg er sikker på, at der er mange af jer, der kan relatere og forstå. Vi skal nok klare det!, slutter hun af, mens hun ligeledes gør det klart på billedet, at det altså ikke er en baby, hun har i maven.

Foto: Instagram

Det er bestemt ikke første gang, familien Bieber taler ud om deres udfordringer med helbredet, og det er da bestemt heller ikke småting, som parret har været udsat for henover de seneste år.

Så sent som i marts blev Hailey Bieber hasteindlagt på hospitalet, efter hun blev ramt af en blodprop.

Mens hendes mand, Justin, senere på året selv blev svært ramt, da han delte, at han led af syndromet Ramsay Hunt, der lammede hele den ene side af hans ansigt og altså forhindrede ham i at fuldføre sine koncerter.

Han valgte desuden senere helt at aflyse sin verdensturné, hvor han altså skulle have besøgt Danmark til marts.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste