Det sker

Giv din Facebook-profil en makeover!

Af Tóra Effersøe Mortensen 7. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Måske er det i dag, du skal bruge et par minutter til lige at stramme op på Facebook – du er der jo alligevel hele tiden.

* Ryd op i dine venner - find ud af, hvilke venner du har lyst til at have. Du har sikkert fra starten sagt ja til næsten alle, derfor er det en god idé nu, at du bliver enig med dig selv om dine venner er alle dem, du skal kunne sige hej til, hvis du møder dem i virkeligheden, eller om det bare er alle dem, du synes er relevante for dig i dit Facebook-liv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

* Tjek om alle de billeder, du er blevet tagget på giver mening for dig - er det gode billeder, som du gider, at dine venner ser, hvis ikke var det måske en idé at untagge dem. Eller hvis der ligger et billede af dig og din ekskæreste, som du synes er upassende i forhold til de nye søde fyre, du har som venner på Facebook.

* Få nye venner! Facebook er virkelig et godt sted at finde nye venner, du kan surfe lidt rundt i dine venners venners profiler, men du kan også finde gamle venner, som du ikke har snakket med i flere år - tjek for eksempel om din gamle rideklub, håndboldklub, eller hvad det nu måtte være, har en Facebookgruppe, som du kan tilmelde dig og finde nye gamle venner.

* Opdater din profil med nye billeder, så er du sikker på, at dine venner lige klikker forbi. Måske er der en sød fyr, der lægger mærke til dig! Du kan for eksempel lave en fotodate med din bedsteveninde, og så kan I gå ud i naturen og tage søde, sjove og smukke billeder af hinanden.

* Hvad "synes du godt" om? Brug et par minutter på lige at få et overblik over, hvilke fan-sider på Facebook du "synes godt om", der er sikkert en masse, som du er over og ikke rigtig længere egentlig er fan af - dem kan du slette, og så måske gå på jagt efter nye ting, som kan blive fan af. For eksempel Vi Unge, dit yndlingsslik osv.

Læs også: Find nye venner på Facebook

MestLæste