Pige på messenger
Det sker

Genial, ny funktion i Messenger

Af Cecilie Rosfort-Nees 5. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det bliver meget nemmere at shoppe de rigtige jeans nu - du kan nemlig nemt have din veninde med på shopping HVER gang takket være en ny, cool funktion i Messenger!

Du er helt sikkert allerede ivrig bruger af Facebooks Messenger-app, og vi tør godt love dig, at du kommer til at bruge den endnu mere, nu hvor der kommer en ny, megasej funktion, som du bliver glad for, når du for eksempel er på shopping: Instant video!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Nu kan du lave gruppeopkald til veninderne i Messenger

Ja, Messenger har allerede en video-opkaldsfunktion, men det her er altså langt federe! Du kan nemlig streame videoen, MENS du chatter med en person, og videoen fylder ikke hele skærmen, så du kan sagtens chatte videre, mens du viser din veninde de to forskellige par jeans, du overvejer at købe ... Funktionen starter uden lyd, så du kan uden problemer bruge funktionen diskret - og uden at alle andre ved, hvad du laver. - Smart, hvis ham den lækre lige går forbi på skolebiblioteket, mens du chatter med din yndlingspige ...

For at få den nye funktion i brug, skal du have den nyeste version af Messenger, og så trykker du ellers bare på video-ikonet i de øverste højre hjørne, mens både du og din veninde har gang i en chat.

Læs også: Kender du det hemmelige Messenger-spil?

3 situationer, hvor du vil elske den nye funktion i Messenger:

1. Du skal have fundet en kjole til weekenden og i stedet for at sende et dårligt billede, som hun alligevel ikke kan vurdere ordentligt, streamer du hende da bare, mens I alligevel chatter.

2. Din venindes flirt cykler pludselig forbi, mens du skriver med hende. Du slipper for at skulle beskrive ALT om hans tøj i detaljer - hun kan jo bare lige selv tjekke ham ud i din instant video.

3. Du henter is til dig og din veninde, og i stedet for at sende et billede eller en laaaang besked, da hun spørger dig "Hvilke smage har de?", trykker du på knappen i højre hjørne og giver hende et nemt overblik over ismontren og alle de lækre toppings, hun kan vælge imellem.

Du bliver uden tvivl fan!

Tjek funktionen ud lige her:

Tjek 15 ting, du ikke vidste om Facebook i galleriet herunder

15tingduikkevidsteomFacebook

Facebook startede som hjemmesiden ”Facemash”, hvor drenge fra Mark Zuckerbergs skole skulle vælge mellem piger fra samme skole og beslutte, hvem der var flottest. Der gik det op for Zuckerberg, at folk var vilde med at se deres virkelige venner på internettet.
Facebook hed først thefacebook.com.
Smartphone-brugere med Facebook installeret åbner i gennemsnit app’en 14 gange om dagen. Wow!
600.000 gange om dagen forsøger nogen at hacke andres profiler!
Facebook er blåt, fordi skaberen Mark Zuckerberg er farveblind over for rød og grøn, og blå ser han tydeligst af alle farver.
Du kan ikke blokere Mark Zuckerberg på Facebook. Haha!
”Like”-knappen på Facebook blev i første omgang kaldt ”awesome” (”sejt”, red.), inden hjemmesiden startede.
For hvert minut der går, bliver der trykket like 1,8 millioner gange på Facebook!
Og for hver dag bliver der delt 350 millioner nye billeder.
I 2013 donerede Mark Zuckerberg en milliard dollars til velgørenhed, hvilket var mest af alle amerikanere det år.
Disneyland er det sted, hvor flest har ”tjekket ind” på Facebook.
Den gennemsnitlige Facebook-bruger er på 40 minutter om dagen. Vi er der nok lidt mere, hi hi!
Da Facebook startede, arbejdede der en mand ved navn Steve Chen i et par uger. Han fik dog sin egen idé og forlod Facebook. Hans idé hed YouTube.
Mark Zuckerberg synes ikke, det var en god idé at kunne dele billeder til at starte med. Det er nu den mest populære funktion på Facebook overhovedet.
En undersøgelse har vist, at hver tredje skilsmisse i USA har noget at gøre med Facebook. What?!

MestLæste