snapchat
Det sker

Er det her fremtiden for filtre på Snapchat?

Af Marie Søndergaard 19. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow, det ser virkelig ud til, at filtrene på Snapchat kommer til at fungere på en helt ny måde.

Det er altså virkelig godt lavet, at Snapchat kan genkende et ansigt, så man kan lægge et sjovt, skørt eller uhyggeligt filter på. Og nu ser det ud til, at Snapchat udvikler idéen med genkendelse, så det ikke længere kun vil være ansigter, men også andre ting, man kan lægge et filter på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Få dit eget fødselsdagsfilter på Snapchat

Snapchat har nemlig købt patent på et system, der kan genkende forskellige ting på billeder, så det for eksempel vil være muligt for firmaer at lave sponsorerede filtre. Man kunne for eksempel forestille sig, at Snapchat ville kunne genkende et glas, og så ville der automatisk komme et Coca Cola-mærkat på glasset, når man brugte kameraet og filtrene i Snapchat.

Læs også: Sådan fjerner du teksten på gemte Snapchat-billeder

Det er endnu ikke til at vide, hvornår det kommer til at ske, men Snapchat har i hvert fald sikret sig rettighederne til sådan et system, så mon ikke man er i gang med at udvikle den nye feature?

Hvad tænker I om at bruge filtre på den måde?

Herunder kan du se, hvad din flirt tænker om dine snaps!

Dettænkerdinflirtomdinsnap

Factstal
"Jubii!" Det er altid fedt at få en snapchat fra en person, du godt kan lide, og endnu federe når det er fra din flirt.
Foto: Vi Unge
Factstal
"Wow!" Din flirt synes helt sikkert, at du er rigtig smuk, så han bliver kun lykkelig af at modtage et fint billede af dig.
Foto: Vi Unge
Factstal
"Hvor sødt!" Snapchat er et godt forum at flirte i, og måske er din flirt så heldig at modtage nogle søde beskeder fra dig.
Foto: Vi Unge
Factstal
"Hun kan godt lide mig!" Din flirt føler sig værdsat, når han modtager snaps fra dig. Han føler, at du virkelig vil ham, og at han betyder noget for dig, fordi du har taget dig tid til at snappe lige præcis til ham.
Foto: Vi Unge
Factstal
"Hun vil gerne snakke med mig!" Når du snapper med din flirt, viser du, at du gerne vil i kontakt med ham, og det er jo altid dejligt at vide.
Foto: Vi Unge
Factstal
"Åh nej! Hvad skal jeg snappe tilbage?" Du bruger sikkert ret lang tid på at finde ud af, hvad du skal snappe til din flirt, og han kan altså også godt bruge noget tid på at finde ud af, hvad han skal sende til dig. Det skal jo få dig til at falde for ham!
Foto: Vi Unge

Læs mere om

MestLæste