Årets mest brugte emoji er græde af grin-emojien
Det sker

Denne emoji er den mest brugte i 2021

Adele Bennett-Larsen 3. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Unsplash
Årets mest brugte emoji er opgjort, og i år er det en af de mest beskrivende emojis, der er på 1. pladsen – men det er også dén emoji, som er mest kikset at bruge. Læs med her, hvor vi løfter sløret for årets mest brugte emoji.

Vi bruger dem, når vi skriver med folk, og ord ikke er nok til at udtrykke vores følelser. Ja, nogle gange er de faktisk mere beskrivende end ord: Det er emojis, vi taler om. Og vi herhjemme er ikke de eneste, som bruger dem flittigt, det er faktisk hele 92% af verdens befolkning, der bruger emojis, når de kommunikerer online.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og nu er den allermest brugte emoji i 2021 blevet afsløret: Den er rund, gul, griner og græder – årets mest brugte emoji er græde af grin-emojien ?.

Græde af grin-emojien blev ellers tidligere på året dømt som no-go af folk på TikTok. I samme TikTok-debat blev andre Millennials-trends som skinny jeans og sideskilling også dømt som kæmpe no-go.

Men, hvis man ikke må bruge græde af grin-emojien, hvad skal man så bruge, når noget er sjovt? Svaret er dødningehoved-emojien ?, som er det samme som at sige ”jeg dør” eller "død af grin" – i hvert fald ifølge mediet CNN.

Udover græde af grin-emojien, så er ❤️ ? ? ? ? ? ? ? ? på top ti over mest brugte emojis i 2021.

Gad vide, om dødningehoved-emojien bliver den mest brugte i 2022? Det må tiden vise, og indtil da kan du have god samvittighed over at bruge græde af grin-emojien, som trods alt er den mest brugte.

Læs mere om

MestLæste