Pokémon Go
Det sker

10 tips og tricks, der gør dig til "Pokémon Go"-mester!

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 20. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Når du har læst de her tips og tricks, er du blevet meget bedre til at spille "Pokémon Go".

Er du kommet i gang med at spille det vanvittigt vanedannende spil "Pokémon Go", eller har du måske bare undret dig over, at alle går rundt og stirrer ned i deres telefon hele tiden?

Læs også: Det skal du vide om det populære spil "Pokémon Go"

"Pokémon Go" har nemlig sendt hele verden på Pokémon-jagt, og du kan simpelthen vandre rundt i dit nabolag og fange Pikachus og Charmanders. Det er megasjovt, og man kan slet ikke lade være med at hive sin telefon frem for at se, om der er nogle fede Pokémons i nærheden, når man går rundt i sin by.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ingen genkender Justin Bieber i vild video

Spillet er egentlig ret simpelt, men der er faktisk nogle ting, der er meganice at vide. For at blive ægte "Pokémon Go"-mester, er der nemlig nogle ting, du skal have styr på. Vi har samlet nogle af de bedste tips, tricks og hemmeligheder fra "Pokémon Go", som kan hjælpe dig med at blive ENDNU sejere til at spille.

Se de smarte tips og tricks til "Pokémon Go" i galleriet:

Tipsogtrickstil"PokémonGo"

Udnyt lure-modulesHvirvler der hjerteformet konfetti omkring et Pokéstop i nærheden af dig? Så gælder det bare om at blive i området. Det betyder nemlig, at en eller anden har installeret et lure-module i Pokéstoppet, som lokker Pokémons derhen i 30 minutter.
Foto: Privat
Brug bærNår du begynder at finde bær ved Pokéstops, skal du bare begynde at hamstre. Du kan nemlig fodre dine bær til stærke Pokémons, hvilket gør dem nemmere at fange. Du finder dine bær i din rygsæk.
Foto: Privat
Få Pikachu fra startNår du begynder at spille Pokémon Go, bliver du tilbudt Charmander, Bulbasaur eller Squirtle. Men du har også muligheden for at vælge ingen af dem! (ved at klikke på "løb væk"-knappen i øverste venstre hjørne). Hvis du løber væk fra de tre start-Pokémons fire gange, får du muligheden for at vælge Pikachu i stedet.
Foto: Privat
Hvor stærk er din Pokémon?Det er godt, når din Pokémon har mange CP (Combat Points), men det er også godt, hvis den har potentiale for at blive endnu bedre. Se på barometeret på din Pokémon - har den mulighed for at blive ENDNU stærkere, hvis du bruger power ups på den?
Foto: Privat
Batteridræber"Pokémon Go" dræææææner dit mobilbatteri helt vildt hurtigt, og hvis du skal ud på en længere jagt, bliver du næsten nødt til at have en transportabel oplader med. Du kan også slå Battery Saver til i Indstillinger. Så dræner spillet dit batteri lidt langsommere.
Foto: Privat
Kom af med dårlige PokémonsBare fordi du har fanget en superstærk Pokémon, skal du ikke holde op med at fange de dårligere versioner af den. Hvis du har flere af en Pokémon, kan du nemlig bytte de dårligste og få slik i stedet - slikket kan du bruge til at opgradere din bedste Pokémon.
Foto: Privat
Drop virtual realityDet er totalt sjovt at se Pokémons i det virkelige liv, men det er faktisk meget nemmere at fange dem, hvis du slår funktionen fra. Det kan du gøre oppe i øverste højre hjørne. Det er især en god idé at slå det fra, hvis du skal fange meget stærke Pokémons.
Foto: Privat
Vælg din EeveeHvis du opgraderer din Eevee, er det helt tilfældigt, om du får en elektrisk, vand- eller ildopgradering. MEN du har faktisk muligheden for at vælge selv ved at navngive din uopgraderede Eevee. Hvis du kalder den "Sparky" bliver den elektrisk, når du opgraderer den. "Rainer" gør den til en vand-Pokémon, og "Pyro" gør den til en ild-Pokémon. Du navngiver din Pokémon ved at klikke på pennen ved siden af Pokémonens navn.
Foto: Privat
Lok Pokémons til digHvis du ikke er i nærheden af et Pokéstop med et lure module, kan du bruge incense til at lokke Pokémons hen til dig i 30 minutter. Du får incense, når du går en level op.
Foto: Privat
Fang dem sikkertLæg mærke til den farvede ring rundt om Pokémonen, når du skal fange den. Kast din Pokéball, når ringen er allermindst. Så er der størst chance for at fange den.
Foto: Privat

Læs mere om

MestLæste