pokémon go
Det sker

Det skal du vide om det populære spil ”Pokémon Go”

Af Marie Søndergaard 12. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Seriøst, alle flipper jo ud over det her spil! Her er alt, du skal vide om ”Pokémon Go”.

Du er helt sikkert stødt på spillet ”Pokémon Go” på de sociale medier, for stjernerne elsker det, og der er allerede dukket flere historier op om, hvad der er sket på de ture, folk tager på, for at finde en Pokémon. Er du interesseret? Her er alt, du skal vide om ”Pokémon Go”:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er det her "Mean Girls"-spil bedre end "Pokémon Go"?

*Du skal downloade en app, der synkroniserer med Google Maps, så du kan bruge din mobil til at gå rundt i dit lokalområde for at finde Pokémons. Det er altså som Pokémon i den virkelige verden!

*Appen er gratis på iPhone og Android, og spillet er selvfølgelig baseret på de spil, du allerede kender om Pokémon. Du kan kæmpe mod andre spillere, og de skal alle fanges!

*Den har på en uge næsten ligeså mange brugere som Twitter.

Læs også: 5 apps til når du keder dig

Se en video af spillet herunder:

I galleriet kan du se 10 ting, du kender, hvis du har spillet for meget "The Sims":

10ting,dukender,hvisduharspilletaltformeget”TheSims”

Du har brugt flere TIMER på at lave den helt perfekte simmerSkal kæben være bred eller smal? Hvad med næsen? Og hvilket outfit vil være perfekt til denne her simmer? Der bliver tænkt over ALT!
Du har lavet dig og dit crush som simmereOg jeres ”The Sims”-versioner har kysset, fået børn og erklæret deres evige kærlighed til hinanden.
Du har set din "The Sims"-familie brænde op… fordi du ikke lige havde fået købt en brandalarm til komfuret.
Du har luret på din simmer i badet… og zoomet helt ind på hans eller hendes pixelerede krop.
Du har nægtet dine simmere mad, søvn og toiletbesøg”Du må spise, når du har fået det skide færdighedspoint!”
Du har fanget pizzabudetDu har bestilt en pizza, og når pizzabudet kommer, har du så fjernet hoveddøren, så han ikke kan komme ud igen. Damen fra socialforvaltningen har i øvrigt fået samme behandling, hvis hun kom for at tage dit barn fra dig.
Du har brugt snydekoder for at leve det fede livDet var jo meget sjovere at have frit spil, når der skulle bygges palæer og købes møbler.
Du har snakket ”The Sims”-sprog”Sul-sul” og ”Oh Feebee Lay” er måske volapyk for de fleste, men du forstår det bedre end dit eget modersmål.
Du elsker dramaSelv om du hader drama i det virkelige liv, elsker du det i ”The Sims”. Så dine spil er typisk fyldt med affærer, familiefejder og dramatiske dødsfald.
Du har bevidst myrdet en simmerDu er ikke stolt af det, men du har højst sandsynligt lokket en simmer ned i poolen for så derefter at fjerne stigen og se ham drukne.

Læs mere om

MestLæste