snapchat
Det sker

10 snapchats du HELT sikkert har sendt

Af Redaktionen 6. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du er uden tvivl skyldig i at have sendt de her snaps, har vi ret?

Det er så underligt at tænke på, at der engang ikke var noget, der hed Snapchat, for nu er vi jo nærmest konstant på app’en, og vi sender snaps af sted dagen lang. Og der er jo bare de der snaps, som alle sender, og som du helt sikkert også har fået af flere af dine veninder – op til flere gange! Tjek vores liste herunder. Vi vil vædde med, du har sendt dem (eller nogen, der ligner meget) på et eller andet tidspunkt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Hunde-filteret. Der er vist ikke nogen, der kan sige ”nej” til at have sendt en snap med det søde hunde-filter, hvor man frustreret forsøger at få styr på dens tunge.

2. Kyssemunden til din flirt. Du har fundet den helt rigtige vinkel, spidset læberne og sendt den af sted til din søde flirt. Og så svarer han FORHÅBENTLIGT med et hjerte!

Læs også: Få dit eget fødselsdagsfilter på Snapchat

3. En hyggesnap med alle veninderne en fredag aften. Alle på din venneliste må jo gerne se, hvor nice du har det med dine piger.

4. Træningsvideoen. Se mig, jeg løber! … I hvert fald så længe, jeg lige optager den her snap-video.

5. Faceswap. Okay, du kan jo få det sygeste grineflip af at bytte ansigt med din lillesøsters dukke eller dit celeb-crush.

6. Snap-selfie. Alle ved jo, at Snapchat har det bedste selfie-kamera, så dem bliver der også sendt en del af!

Læs også: Sådan fjerner du teksten på gemte Snapchat-billeder

7. Godnat-snap. Dine veninder og din flirt skal da lige have et hygge-billede af dig, før du smutter til drømmeland.

8. Fjolle-snap. Grimme ansigter, række tunge, you name it – dine veninder er blevet bombarderet med fjolle-snaps.

9. Den fejlsendte snap. Åh nej, den skulle ikke have været til dig! Fail, fail, fail.

10. Sort snap. Du skal svare på din venindes snap, men du orker ikke lige at vise dit ansigt, så derfor bliver det en sort snap med lidt tekst over.

I galleriet kan du læse, hvad dit crush' snaps betyder!

Detbetyderditcrush’Snapchats

Hvis du og dit crush har snakket om en ting eller en situation, som han så efterfølgende snapper til dig, kan du godt regne med, at du betyder mere for ham end de andre, han snapper med. Han vil nok gerne lære dig bedre at kende, da sådan en snap er ekstra personlig!
Foto: Shutterstock
”Hundeøjne-selfien” eller ”jeg rynker lige panden-selfien” kan godt være et tegn på, at han gerne vil charmere dig og få din opmærksomhed. Du kan være ret sikker på, at han har et godt øje til dig!
Foto: Snapchat
Hvis dit crush sender dig megamange overmalede snaps (ham selv med lilla hår eller hans ven helt overtegnet med hår på brystet eller ild ud af munden), så er det nok fordi, han keder sig ret meget … Måske burde han bare blive kærester med dig, så han har noget at tage sig til!
Foto: Snapchat
Sender han dig en snap af hans nyindkøbte sneaks eller skjorte, kan du godt regne med, det er for at vise dig, at han har god stil.
Foto: Snapchat
Sender dit crush KONSTANT snaps, hvor han hænger ud med sine venner, kan det godt være for at vise dig, at han er god social – og elsker sine venner virkelig højt! Hvis snapsne går hen og bliver ulækre eller alt for drengehørms-agtige, så skal du nok lige overveje, om han også crusher på dig eller mere ser dig som en af drengene.
Foto: Snapchat
Hvis man har (god) humor, er man attraktiv! Hvis han sender dig sjove snaps, håber han sikkert på, at få en grineren snap-samtale op at køre med dig… Så hvis du har et godt comeback eller opdager noget sjovt, er det bare med at snappe igen!
Foto: Snapchat
Snapper dit crush forskellige tegn – for eksempel jeres forbogstaver, skyer, der ligner hjerter, eller tegner han selv hjerter, så det vist ret sikkert, at han er lidt crazy med dig. Cute!
Foto: Snapchat
Når dit crush snapper, at han hænger ud med sin hund, kan du godt regne med, det er fordi, han gerne vil vise dig, at han faktisk en ret omsorgsfuld fyr, der kan tage vare på andre end sig selv. Eller også håber han, at du først bliver vild med hans hund … og så efterfølgende får øjnene op for ham! Hæhæ.
Foto: Snapchat

Læs mere om

MestLæste