Krop & Sind

Tyd hans sms’er

Af Luise Gregersen 25. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad betyder ham den sødes sms’er egentlig? Få svaret her!

Du kender det sikkert! Så snart du hører din mobil vibrere, og ser at sms'en er fra dit crush, begynder dit hjerte at hamre, dine håndflader bliver svedige, og sommerfuglene i din mave twerker som Miley.

Læs også: 10 sms'er du aldrig må sende til ham

Men fyre er altså ikke altid så gode til det der med sms'er. Er der langt fra de lange, flirtende romaner, du sender til ham, til de få ord og emojis, du får tilbage? Føler du, at hans beskeder indeholder flere spørgsmål end svar? Så tjek lige den her guide til, hvad hans sms'er egentlig betyder.

Tydhanssms’er

Hvis han skriver til dig for at lave en ny aftale kort tid efter, I har set hinanden, er han helt sikkert vild med dig! Skynd dig at svare, for han lyder da for nice!
Godmorgen og godnatbeskeder fra dit crush er et rigtig godt tegn! De viser, at du er det første han tænker på om morgenen, og det sidste han tænker på, inden han går i seng.
Hvis han er vildt langsom til at svare på dine sms’er, uden han kan give dig en ordentlig grund, så er han nok, ligesom mange andre drenge, vildt dårlig til at sms’e. Lige så snart han har travlt, glemmer han tid og sted (og dig). Det behøver ikke at betyde, at han ikke kan lide dig, men hvis det fortsætter, er det helt okay at fortælle ham, at det går dig på.
Fyre har tit rigtig svært ved at finde ud af, hvad de skal skrive. Hvis han bare sender et ord og en sød emoji, så er det sikkert fordi, han ikke ved, hvordan han skal få startet en samtale med dig. Det eneste, han ved, er, at han gerne vil i kontakt med dig. Nurh!
Hvis du gang på gang sender ham en halv roman med søde ord, og han svarer igen med enstavelsesord, så er det altså lidt tarveligt. Enten er han ikke vild nok med dig, eller også tænker han sig bare ikke om. Uanset hvad skal du måske overveje, om han fortjener dine søde ord.
Det kan godt være lidt svært at give komplimenter ansigt til ansigt. Hvis han skriver søde ting til dig, i stedet for at sige dem direkte til dig, så betyder det sikkert, at han er lidt genert, selvom han rigtig godt kan lide dig.
Hvis han gang på gang aflyser uden at give dig en ordentlig grund, så er det på tide at give slip på ham! Han fortjener ikke din tid og dine søde tanker. Find en, der holder jeres aftaler, og som sætter pris på, hvor sød og kærlig du er.
Hvis han aldrig svarer, så er det nok et vink om, at han ikke er interesseret. Det er vildt tarveligt, at han ikke bare siger det lige ud, men det er der desværre mange fyre, der er dårlige til. Øv!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste