tegn på han er vild med dig
Krop & Sind

Tegn på at han er vild med dig!

Af Sara Wilkins 13. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Følelsen af at være forelsket kan være helt fantastisk – men kun hvis den er gengældt! Læs med her og find ud af, om drømmefyren også er forelsket i dig.

Tjek tegnene og find ud af, om drømmefyren er vild med dig:

- Han giver dig masser af komplimenter. Hvis du har fået en ny bluse eller taske, er han den første, der lægger mærke til det - og så giver han dig måske en sød kommentar.

- Han kigger på dig, når han tror, du ikke ser det. Hvis du har ryggen til ham, kan du vende dig hurtigt om for at se, om han i al hemmelighed tjekker dig ud!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Han skriver ofte beskeder til dig og sender snaps og spørger, hvad du laver. Han skriver sikkert: "Hej søde.." og bruger lektier som en undskyldning for at komme i kontakt med dig.

Læs også: Scor ham i frikvarteret.

- Han griner og smiler meget, når han ved, at du er i nærheden. På denne måde udstråler han, at han har det sjovt, og at han derfor er en sjov person at være sammen med.

- Han prøver at snakke med dine veninder, så han kan komme ind i din omgangskreds og få mere at vide om dig.

- Hvis han er lidt genert, kigger han ned i jorden, når I snakker sammen - det er nemlig for pinligt for ham at kigge dig direkte ind i øjnene.

Test: Er en af dine venner vild med dig?

- Han begynder at interessere sig for dine fritidsinteresser. Hvis du går til dans, tennis eller noget andet, spørger han sikkert ind til det og spørger måske, om I skal spille en kamp mod hinanden en dag, så han kan vise dig, hvor god han er.

- Han er sød ved dine veninder - for hvis de kan lide ham, vil de jo helt sikkert lægge et godt ord ind for ham hos dig.

- Han rører ved dig, når han kan komme til det. Han lægger for eksempel en hånd på din skulder eller prøver på at kramme dig og danse med dig til fester.

- Han lytter til dig og spørger dig ofte til råds om forskellige ting.

- Han prøver konstant at få øjenkontakt med dig. Hvis han er genert, og I får øjenkontakt, vil han hurtigt kigge væk. Hvis han er mere modig, vil han holde fast i dit blik så længe som muligt.

Læs også: Find en sommerflirt.

- Han spiller smart til fodbold eller idræt. Han gør sig nemlig ekstra umage, når han ved, at du kigger.

- Han gør mere ud af sig selv og sit udseende, når han ved, at du vil være der.

- Han vender sjældent ryggen til dig og kigger meget på dig.

- Han opfører sig måske barnligt og umodent og driller dig en masse for at få opmærksomhed.

- Hvis han er genert, er der sikkert tydelige tegn på, at han er vild med dig. Han griner måske nervøst, har svedige hænder eller kigger hurtigt væk, når I får øjenkontakt.

- Han smiler altid stort til dig og elsker at få dig til at grine.

- Hvis hans venner ved, at han er vild med dig, vil de helt sikkert drille ham, når de tror, du ikke kigger. Hold derfor godt øje med hans vennekreds!

Læs også: Sådan bliver du klar til sex.

- Hvis han siger dit navn meget, når han snakker med dig, er det ofte et tegn på, at han kan lide dig.

- Han småflirter lidt med andre piger (måske endda dine veninder!) for at få din opmærksomhed.

- Han vil hele tiden snakke med dig og opsøger dig tit i frikvarteret. Når I får fri, kan det være, han går lidt langsommere, så I kan følges ad.

- Han opfører sig sødt og siger "ja" til alt, hvad du beder ham om.

- Han kigger på dig, hver gang du griner eller smiler.

- Han reagerer hurtigt, når du kalder på ham - jo hurtigere han reagerer, jo større sandsynlighed er der for, at han er vild med dig.

Herunder kan du læse om 10 flirtetips, du skal kende!

10flirtetipsduSKALkende