Krop & Sind

Find en sommerflirt

Af Line Sølvhøj Jensen 24. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du single, men vil du gerne finde dig en sød sommerflirt? Så læs med her!

Hvis du gerne vil have en sød fyr at gå hånd i hånd med i løbet af sommeren, så læs med her. Vi guider dig til, hvordan du finder din sommerflirt.

1. Kom ud
Plejer du at hænge ud hjemme på dit værelse? Så er det på tide at komme lidt ud! Gå en tur om aftenen med dine veninder, tag på café, på stranden, hæng ud ved sportshallen eller tag en tur ned på campingpladsen. Hvis der er nogle søde fyre på ferie i den by, du bor i, så er de sikkert klar på at snakke med jer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Må vi være med?
Ser I nogle søde fyre, der spiller fodbold eller beachvolley på stranden, så spørg, om I må være med. De er helt sikkert friske på at spille mod jer, og det er en supergod måde at komme i kontakt med dem på.

3. Kropssproget
Tænk over, hvad dit kropssprog signalerer. Står du med armene over kors, så virker du indelukket og som om, du ikke har lyst til at snakke med andre. Prøv i stedet at være åben og imødekommende. Tjek, hvad dit kropssprog siger her.

4. Vær åben
Måske venter fyrene på et signal fra dig og dine veninder om, at I gerne vil i kontakt med dem. Smil til dem og kom med en sød kommentar, så de føler, at I gerne vil snakke med dem.

5. Tag et andet sted hen
Hvis du vil møde nogle nye fyre, så tag din veninde med hen til en anden by. I kan jo tage på stranden eller ud og shoppe. Måske er I lidt mere modige og tør sige mere til fyrene, når I ikke kender dem i forvejen?

6. Sommerferiejob
Et supergodt sted at møde nye mennesker er på et job. Måske møder du en virkelig cute fyr, når du plukker jordbær eller på din avisrute? Få ideer til et sommerferiejob her.

7. Tjek sommer-festerne
Dine venner holder helt sikkert en fest i løbet af sommeren. Vær åben over for alle slags fester, for du kan jo aldrig vide, hvornår drømmefyren dukker op. Måske har ham nørden fra din klasse en virkelig sød fætter!

Læs også: Få en sommerferie-veninde.

MestLæste