Krop & Sind

Tegn på at den generte fyr er vild med dig

Af Luise Gregersen 29. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan være svært at lure, om ham den generte flirter med dig. Derfor har vi samlet nogle sikre tegn, du kan holde øje med!

Har du et crush på en stille og genert fyr? Det kan være vildt frustrerende, for hvordan ved du lige, om han også er vild med dig, når han er for genert til at flirte?

Læs også: Er du også genert? Få modet til at tale med dit crush her!

Uanset hvor stille og genert han er, så er en forelskelse supersvær at skjule! Derfor er der nogle tegn, du kan holde øje med, hvis du vil lure, om han er vild med dig.

Tegnatdengenertefyrervildmeddig

Hvis dit crush ser væk, når du fanger ham i at se på dig, så er det et rigtig godt tegn! Hvis han virker lidt flov bagefter, så er det sikkert fordi, han er bange for, at du har luret, at han er vild med dig.
Hvis den generte fyr sms’er, chatter og snapper dig, men ikke snakker med dig ansigt til ansigt, så er det et tegn på, at han er vild med dig. Det er nemlig meget nemmere for ham at samle mod til at skrive til dig, end det er at tage kontakt til dig ude i virkeligheden.
Hvis han virker tydeligt nervøs, når du er i nærheden, så kan det være fordi, han har et crush på dig. Virker han urolig, klodset og rødmer han lidt, når du kigger på ham? Det er tydelige tegn på crush-relateret nervøsitet!
Fyre gør en masse ubevidste ting, når de ser en pige, de godt kan lide. En af de ting er, at han prøver at gøre sig selv mere lækker. Hold øje med, om han retter på sit tøj eller sit hår, når du er i nærheden. Det kan nemlig være fordi, han er vild med dig!
Når du snakker med ham, så læg mærke til, om han kigger meget ned i jorden. Det kan nemlig være fordi, han har svært ved at holde øjenkontakt med dig uden at rødme, og det er også et rigtig godt tegn!
Er du blevet overbevist om, at dit generte crush er vild med dig? Så se her, hvordan du scorer ham!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.