Krop & Sind

Søde ting du kan gøre for din kæreste

Af Luise Gregersen 4. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne forkæle din søde kæreste lidt ekstra? Så har vi samlet de bedste tips til, hvordan du får titlen som ”Verdens bedste kæreste”!

Når din kæreste gerne vil gøre dig rigtig glad, så køber han blomster og chokolade og fortæller dig, hvor smuk du ser ud. Men hvad i alverden kan man som pige gøre for sin kæreste?

Læs også: Første date - Hvad skal I snakke om?

Vi har samlet et par rigtig søde idéer, der med garanti sikrer dig titlen som "Verdens bedste kæreste"!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hold drenge-dag
Forestil dig, hvor glad du ville blive, hvis din kæreste helt uden at brokke sig satte hele dagen af til at kigge på tøj, sko og makeup med dig. Præcis på samme måde vil han blive vildt glad, hvis du gider drengehørme lidt med ham. Køb chips og cola og sæt dagen af til at spille FIFA, GTA, eller hvad end de der drenge synes, det er sjovt at spille på deres PlayStation. Det giver bonuspoint, hvis du går så meget op i spillet, at du vinder over ham! Med mindre din kæreste selvfølgelig er en virkeligt dårlig taber.

Lav en nice playliste
Lån hans telefon, mens han sover eller er i bad, og opret en sej og romantisk playliste på hans Spotify eller i iTunes. Kald playlisten jeres navne (for eksempel Emilie + Mads), og fyld den med sange, der minder dig om jeres forhold, eller som du bare tror, han vil kunne lide. Næste gang han kigger på sine playlister, vil han garanteret blive vildt glad.

Læs også: Giv ham en uforglemmelig date

Fedt for familien
Faktisk kan du blive din kærestes drømmepige helt uden, at du gør noget særligt for ham. Din kærestes familie betyder nemlig vildt meget for ham, og derfor betyder deres mening også en del. Tilbyd hans forældre at hjælpe med maden, giv en hånd med opvasken og ros deres hjem. Det giver pluspoint hos svigerforældrene og derfor også hos din kæreste.

Lyt til ham
Du tror måske ikke på det, men at virke oprigtigt interesseret i hans fodboldhold, hans passion for Counter-Strike og hurtige biler er faktisk det mest romantiske, du kan gøre for din kæreste. Tænk på alle de gange, du har snakket løs om din besættelse af One Direction, den seneste "A"-skandale i "Pretty Little Liars", eller hvad du skal have på til festen på fredag, og hvor godt det føltes, at han lyttede interesseret. Det er på tide at gøre gengæld!

Stjael-stjernernes-soede-date-ideer

Justin Bieber og Selena Gomez tog en tur i zoologisk have for at se på søde dyr. Nurh! Hvis der ikke er en zoologisk have i nærheden af jer, kan I tage en tur i skoven og se, om I kan spotte rådyr og harer.
Zayn Malik og Perrie Edwards tog på en vildt romantisk date i Disneyland! Hvis jeres budget ikke liiige holder til en tur til Paris, så kan I jo tage i Tivoli eller til byfest sammen? Så længe der er karruseller og rutsjebaner, så skal I nok få en vildt sjov date!
Beyonce og Jay-Z er kæmpe basketball-fans, så de tager tit på date i sportshallen! Stjæl deres date ved at invitere din kæreste ind og se en fodbold- eller håndboldkamp. Det er lige meget, om det er en stor kamp, eller om det bare er jeres lokale hold, så længe I kan flette fingre på tribunen.
Stjæl Jennifer og Nicholas søde date-idé, og tag på picnic i en park! Husk tæppe, bøger og solhat.
Har I et langdistanceforhold? Derfor kan I stadig date! Gør som Wilmer og Demi, og snak over Skype eller Facetime.
Gør som søde Louis og Eleanor, og hold et hyggeligt pyjamas-party! Tag behageligt nattøj på, sæt en god film på og spis masser af popcorn og søde sager. SÅ hygge.
Vanessa og Austin elsker at holde sig i form, så deres dates ender ofte i et fitnesscenter! Stjæl deres date, og lok din kæreste med i fitness eller ud og løbe en tur.

Læs mere om

MestLæste