Krop & Sind

Skal du droppe ham?

Af Susie Pedersen 16. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man skal altså ikke finde sig i alt, bare fordi man er kærester.

Selv om du var overlykkelig, da I blev kærester, betyder det ikke, at det skal være dig og ham for altid. Måske var I helt rigtige for hinanden, da I mødtes, og måske er I vokset lidt fra hinanden nu, eller også er der sket nogle ting, der har ødelagt kemien mellem jer. En ting er sikkert: Det er ikke forkert at miste følelserne for sin kæreste.

Læs også: Vær en god kæreste

Selv om man skulle tro, det er vildt nemt at regne ud, hvornår man skal gå fra sin kæreste, så kan det faktisk være lidt svært at se selv, fordi vi mennesker godt kan lide vaner og trykke rammer. Hvis du er glad og trives i dit forhold, er det selvfølgelig, fordi I stadig er rigtige for hinanden, men er du eksempelvis tit ked af det eller har en knude i maven, så kan det måske være fordi, du ikke længere har de rigtige følelser for din kæreste.

Læs også: Kæreste/veninde-regler

Tegn på, at I ville have det bedre hver for sig.

Skaldudroppeham?

Hvis du ikke glæder dig til at se din kæreste, så er det nok fordi, du ikke længere har (de samme) følelser for ham. Hvis I så hinanden i går, så er det måske forklaringen, men hvis du kan være på ferie uden at savne ham, så er I nok ikke rigtige for hinanden mere. 

Føler du dig træt og utilpas, og har du tænkt igennem, hvad der kan være i vejen uden at finde forklaringen? Så kan det altså godt være et tegn på, at du ikke er så glad for din kæreste mere, for det kan nemlig godt sætte sig i kroppen, hvis du ikke har det så godt følelsesmæssigt.

Bliver du ved med at prioritere dine veninder over din kæreste? Så er det nok fordi, du i virkeligheden ikke rigtig gider være sammen med ham. Nogle gange er det bare så enkelt! Du må selvfølgelig aldrig glemme dine veninder, bare fordi du har fået en kæreste, men det gælder altså også omvendt.

Hvis du ikke har lyst til at holde i hånd med din kæreste, så er der vist noget galt. Det kan også være, det kun er, når I er på offentlige steder, problemet opstår, men det gør altså ikke sagen mindre alvorligt. Det lyder som om, du ikke har lyst til at være intim med din kæreste og altså ikke bryder dig om den tætte kontakt.

Du føler aldrig rigtig, at du gør det godt nok. Sådan er der rigtig mange, der har det, og hvis din kæreste er med til at give dig den følelse, så skal han ud. En kæreste skal være opbakkende og én, som du føler, du kan være dig selv i selskab med.

Bryder han jeres aftaler? Lyver han, eller skjuler han ting for dig? Hvis det sker gentagende gange, og du hele tiden føler dig lidt skuffet over ham, så er det fordi, I ikke længere vil det samme. Det kan sagtens ske løbende, at I har udviklet jer i hver jeres retning.

Det kan være rigtig godt at være forskellige som personer, men alt med måde. Det er ikke meningen, at I skal være uenige om alt – det er i hvert fald rigtig hårdt for jer begge. Man bliver hurtigt træt af hinanden, hvis man ikke kan sige et ord uden at blive irettesat. 

Du er selvfølgelig den eneste, der kan tage beslutningen. Hvis du føler, at punkterne rammer plet, men du slet ikke er klar til at gå fra din kæreste, så skal du selvfølgelig tro på din mavefornemmelse. Du kan også altid være ærlig omkring dine følelser og fortælle din kæreste, at du er lidt usikker på jer. Så kan det være, at I kan nå at redde forholdet. 

MegetMere