sex

Sexting do’s og don’ts

Af Luise Gregersen 20. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du overvejet at sende frække sms’er og billeder til din flirt eller kæreste? Vi guider dig til do’s og don’ts, når du sexter!

Måske har du prøvet, at en fyr har opfordret dig til at sende frække sms'er eller nøgenbilleder af dig selv. Måske har du været fristet til at give ham det, han beder om. Når du sender snapchats, sms'er og chats med seksuelt indhold, kaldes det sexting. Det er en sammensætning af de to engelske ord "sexy" og "texting". "Texting" betyder besked, så sexting er altså, når man sender sexede beskeder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan flirter du på Instagram

Hvis du føler, at din uskyldige flirt med dit crush er begyndt at lede op til sexting, er der nogle ting, du skal overveje først!

Sexting do: Skriv søde og flirtende beskeder

Du kan sagtens sende din flirt søde og flirtende beskeder, men tænk over ordvalget, inden du trykker send. Vær hellere lidt behersket i dine sms'er frem for at servere dine mest intime tanker på et sølvfad. Det er ikke særligt fedt, hvis dine detaljerede fantasier om din flirt bliver sendt videre til hele skolen.

Sexting don't: Skriv noget, som du ikke vil have, andre skal læse

Inden du sexter, så tænk altid over, hvordan du ville have det, hvis andre end ham, du sender beskeden til, læser det, du skriver. Der er altid en risiko for, at der er andre, der læser dit crush over skulderen, eller at han måske endda viser beskeden til sine venner for at blære sig.

Læs også: Hjælp! Alle andre har sex

Sexting do: Send billeder, der antyder nøgenhed

Du kan sagtens sende et flot selfie af dig selv til ham, du er vild med. Du kan også lege med din seksualitet på billederne ved at vise ham din nøgne skulder eller ved at bide dig let i læben. Fantasien om, at du er nøgen, er tit meget mere effektfuld på dit crush, end et billede hvor du viser det hele frem.

Sexting don't: Send billeder, hvor du rent faktisk er nøgen

Det er aldrig, aldrig en god idé at sende nøgenbilleder af dig selv. Der er nemlig altid en risiko for, at billedet bliver set af folk, du på ingen måde vil have skal se dig klædt af til skindet. Og når billederne først ligger på nettet, så forsvinder de altså ikke sådan lige igen!

Læs også: Snapchat med dit crush

Sexting do: Tænk, før du sexter

Før du sexter, så overvej, hvordan du vil have det, hvis andre ser det, du sender. Hvis du ved, at det ikke vil genere dig, så kan du skrive, hvad du vil, men hvis du vil blive ked af, at dine beskeder og billeder kommer frem, så er det altså ikke det værd.

Sexting don't: Stol blindt på ham, du skriver med

Uanset om det er en kæreste eller flirt, du har lyst til at sexte med, så husk, at lige meget hvor sød han er, og hvor meget du stoler på ham, er der en risiko for, at andre får fingrene i hans telefon og ser de billeder og beskeder, du har sendt ham.

Herunder kan du læse, hvad du skal huske, inden du har sex!

Detskalduhuske,indenduharsex

Et af de vigtigste punkter på huskelisten er, at du skal føle dig helt klar til at have sex, før du har det.
Canva
Det er SÅ vigtigt at huske beskyttelse under sex. både for at beskytte mod både graviditet og sexsygdomme.
Shutterstock
Det er altså ikke særligt sjovt at blive afbrudt, så måske er det bedst, hvis I er alene hjemme, når du skal have sex.
Shutterstock
Hvis du sætter dine forventninger højt, er der også en større risiko for, at du bliver skuffet. Vær derfor realistisk.
Shutterstock
Du er måske stødt på seksuelt indhold på nettet eller i film, i så fald skal du huske, at der er forskel på film og virkeligheden.
Shutterstock
Skal der være stearinlys, musik og røde roser? Det styrer I helt selv, romantik kan også være intimiteten mellem jer.
Shutterstock

MestLæste