flirt
kærlighed

Sådan flirter du på Instagram

Af Luise Gregersen & Marie Bedawed 28. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Instagram er det perfekte sted at få en lille flirt kørende med dit crush. Se her, hvordan du flirter på Instagram!

Har du et crush, men ved du ikke helt, hvordan du skal vise, at du er interesseret? Vil du gerne finde ud af, om dine følelser er gengældt? Instagram er perfekt til begge dele! Her er et par nemme flirtetips, som du kan bruge på Instagram.

Hvorfor bruge Instagram til at flirte?

Det kan godt virke skræmmende at flirte med en person i virkeligheden, som man synes er lidt sød. Man kan få hjertebanken og måske blive så nervøs, at man helt glemmer, hvordan man flirter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor er Instagram det perfekte sted at flirte, fordi man kan flirte på en diskret måde. Samtidig kan man også lægge mærke til, om personen, man synes er sød, også flirter lidt tilbage. Instagram er derfor et godt værktøj til at starte en flirt, som man derefter kan fortsætte i virkeligheden.

Hvordan flirter man på Instagram?

Det kan måske godt virke underligt at flirte med en person over Instagram, men det er faktisk slet ikke svært. Herunder får du nogle gode bud på, hvordan du kan bruge Instagram til at flirte.

Start en privat samtale
En af de bedste måder at flirte på, er ved at starte en privat samtale. Hvis dit crush lægger en story på Instagram, kan du svare på den. På den måde får du startet en samtale, uden at det kommer ud af det blå! Det jo ret smart, ikke?

Vær ikke for genert til at like
At like billeder er pointen med Instagram, så du skal ikke være bange for, at du virker for ivrig, hvis du liker et par af hans/hendes billeder i ny og næ. Alle gør det, så han/hun lægger ikke nødvendigvis noget i dit like. Men hvis han/hun også crusher lidt på dig, vil personen helt sikkert blive rigtig glad for dit like - og måske også like nogle af dine billeder! På den måde er likes en sikker måde at flirte på, fordi det netop ikke behøver at betyde noget.

Læs også: Scor ham i skolen

Lur interesser af
Den sødes Instagram-profil er et vildt godt sted at lære ham eller hende bedre at kende. Hvis personen for eksempel har uploadet et billede af en biografbillet til en film, som du allerede har set, kan du kommentere på billedet og fortælle ham/hende, hvad du synes om den. På den måde kan han/hun se, om I deler filmsmag, samtidig med at I får en samtale i gang. Win-win.

Like et gammelt billede
Vis personen, som du crusher på, at du synes han/hun er lidt sød, ved at like et af de gamle billeder (helst et selfie eller et billede med både personen og nogle andre). På den måde kan han/hun se, at du har været interesseret nok i profilen, til at du har scrollet lidt igennem hans/hendes billeder, og det er en perfekt måde at flirte på. Men lad nu være med at like samtlige af de gamle billeder - det er ret stalker-agtigt!

Læs også: 10 sms'er du kan sende til ham den søde

Flirt tilbage
Hvis ham/hende, du er vild med, liker et af dine billeder (især hvis det ikke er et nyt billede) er det et ret godt tegn. Vis, at du har lagt mærke til liket ved at like et af hans/hendes billeder. Men lad være med at like tilbage med det samme. Vent gerne et par timer eller mere, så det ikke virker alt for anmassende.

Herunder kan du læse om seks beskeder, der ødelægger din flirt!

6beskeder,derødelæggerdinflirt

Vi ved alle, hvor megairriterende det er, når vores flirt ikke svarer tilbage på vores beskeder, og vi bliver jo helt bange for, at det er fordi, at han ikke har modtaget dem. Det er helt okay at smide en besked på Messenger-appen og lige skrive, at du har sendt en sms, hvis du har ventet på svar i virkelig lang tid. Men begynder du efter en time at sende ”haloooo”-beskeder er chancen for, at han stikker af, ret stor, for hvem gider at blive helt stresset, når de skriver sammen med en flirt, fordi vedkommende er vanvittigt utålmodig? Så vær tålmodig – i hvert fald lige i begyndelsen!
Det er fedt, at du har god plads i kalenderen, når du nu har mødt en sød fyr. Meeeen du behøver altså ikke få det til at se ud som om, at du er klar til at smide alt, hvad du har i hænderne for ham hele tiden. Det er lidt mere nice at se en person, som selv har et liv og nogle interesser, end en, som bare altid står klar. Så selv om du er smaskforelsket, så husk dit eget liv!
Det er fair nok at være venner med sin ekskæreste, men du behøver ikke at smide informationen henslængt i en sms, når du skriver sammen med din nye flirt. Han vil blive forvirret, og det kan gøre, at han hurtigt bakker ud. Hvis I bliver ved med at ses, er det bedre at tage snakken ansigt til ansigt, hvor du kan spørge ham om, hvordan han har det med det.
Noget af det værste, du kan gøre, er, at begynde at diskutere med din flirt over sms. For ofte lyder ting meget værre og mere surt, end hvad der ellers var meningen, og du kan derfor komme til at skræmme ham helt væk. Hvis du har noget, du gerne vil diskutere eller have svar på, så snak med ham face-to-face i stedet.
Yikes! Hvis der er noget, fyre slet ikke kan magte, så er det, når deres gamle flirts bliver veninder med den nye flirt. For alle ved jo godt, hvor meget piger snakker ... om ALT! Så hvis du er blevet gode veninder med hende, skal du selvfølgelig ikke droppe hende på grund af en ham, men det er en ret dum idé at give udtryk for, at I er bedste veninder og deler ALT over for din flirt.
Med tiden er det okay at stille krav til hinanden, men er flirten spritny, er tålmodighed altså vigtigt – også selv om du inde i dit eget hovedet allerede vildt godt kan se for dig, hvor perfekt et par I er sammen! Er du alt for ivrig i starten, kan du nemlig skræmme ham væk.

MestLæste