sex
sex

Læsernes historier: Min første gang

Af Redaktionen 30. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Helt ærligt, hvordan foregår den første gang egentlig? Her fortæller fem af Vi Unges læsere helt ærligt om, hvordan deres første gang var.

Har du brug for tips til, hvordan den første gang bliver god? Fem læsere fortæller helt ærligt om, hvordan det var, første gang de havde sex - på godt og ondt.

Læs også: Hvordan ved jeg, om jeg er lesbisk?

Min første gang var perfekt
Jeg har ikke fortrudt det, og jeg har truffet den helt rigtige beslutning. Det var med min kæreste. Jeg følte mig fuldstændig tryg ved ham, elskede ham og stolede 100 procent på ham. Vi havde været sammen i fire måneder, uden der skete noget seksuelt, men så en nat skete pludselig noget. Vi begyndte at kæle og nusse med hinanden. Efter det snakkede vi meget åbnet om sex, og vi lavede aftaler om, hvem der skulle sørge for kondomer, hvis der nu skete noget. Vi sov sammen nogle gange, og en aften, da vi lå sammen, begyndte vi at røre ved hinanden. Vi kyssede og nussede hinanden, og han lagde sig ovenpå mig. Da han trængte ind i mig, gjorde det ret ondt. Jeg stoppede ham, og så lå vi bare og kyssede og nussede i fem minutter. Så prøvede vi igen. Det gjorde lidt ondt, men smerten forsvandt hurtigt, og jeg begyndte at nyde det. Jeg er meget glad for at det skete sådan, og det var med min kæreste. Et godt råd til jer: Gør det med én, I stoler 100 procent på, er fuldstændig tryg ved og elsker.
Knus Trine

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En ubehagelig første gang
Jeg synes, at den første gang skal være med den helt rigtige, og når jeg siger helt rigtige, så mener jeg det. Den første gang skal være noget særligt, og jeg fortryder, at min ikke blev det. Du skal ikke, som jeg gjorde, gå ud på et diskotek og finde en eller anden vildt fremmede, og heller ikke en, som man kun har kendt kort tid. Du skal huske dit hjerte og huske på, at det skal være en god oplevelse for dig. Lad være med at gøre det et offentligt sted med en halv-fremmed.
Anonym

Læs også: Tips til sex.

Du skal være klar
Jeg havde min seksuelle debut for lidt mere end et halvt år siden. Det var en god oplevelse, og jeg tror mest af alt, at det var fordi, jeg følte mig klar til det. Mit råd er altså først og fremmest, at man skal føle sig klar til det. Det er også vigtigt, at pigen er "våd," så det ikke bliver for svært for drengen at trænge ind i hende - men det kommer helt automatisk, hvis du har lyst til at gå i seng med ham.
Sigrid, 15 år

Vi havde kendt hinanden længe
Min første gang var med min kæreste, Martin. Han gav mig også mit første kys, og blev min første kæreste. Vi var begge 15 år. Han var bedste ven med min fætter, så vi havde kendt hinanden, siden vi var små. Til en familiefest hos min fætter var han med, og alle os unge mennesker hyggede os sammen. Da det blev aften, satte min kusine, hendes veninde, jeg og Martin os ind for at se film. Tøserne faldt hurtigt i søvn, og efter lidt tid begyndte Martin og jeg at putte lidt med hinanden under tæppet på sofaen. Vi kyssede og flettede fingre, men vi var bange for, at min kusine og hendes veninde ville vågne og se os, så vi listede op i gæsteværelset og kyssede hinanden mere og mere. Det udviklede sig, og på et tidspunkt tog han et kondom frem, som jeg puttede på ham, og det hele føltes bare så rigtigt og dejligt. Selv om vi først blev kærester efter den dag, så fortryder jeg intet. Jeg kendte ham jo rigtig godt i forvejen. Det gjorde lidt ondt, da han kom ind i mig, men det varede ikke særlig længe, så føltes det rart. Efter den weekend kom vi sammen i lidt over en måned, men det var lidt besværligt, fordi vi boede langt fra hinanden. I dag er vi ikke længere kærester, men vi er gode venner og kan snakke om alt med hinanden.
Anne, 16 år

Læs også: Psst, jeg er jomfru...

Det skulle bare overstås
Flere af mine veninder havde været i seng med en fyr, og jeg var ked af, at jeg ikke havde prøvet det. Derfor valgte jeg at gøre det med en fyr, som jeg datede lidt, men som jeg egentlig ikke havde lyst til at skulle have noget seriøst med. Vi havde sex sammen, og det var faktisk ikke en særlig god oplevelse, fordi jeg ikke havde følelserne med. I dag ville jeg ønske, at jeg havde ventet på den rigtige. Den første gang kan jo ikke laves om.
Cille, 15 år

Læs også: Sex: De kiksede ting ved første gang.

MestLæste