sex

Godnathistorien: Kysset ved midnat

Af Redaktionen 29. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det blev en helt særlig nytårsaften for den her pige. Læs godnathistorien her.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til nytårsaften, for mit crush, Jonas, skulle nemlig med til samme fest som jeg. Det var min bedste veninde, der stod for festen, og vi havde i flere måneder lagt planer for, hvordan jeg skulle score Jonas. Jeg havde ingen anelse om, hvorvidt han mon kunne lide mig, men han havde da smilet til mig i skolen, og det tog jeg som et godt tegn!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Godnathistorien: En fræk højtlæsning

Vi var fire veninder, der spiste sushi sammen, og da klokken blev 20, begyndte folk at strømme til festen. Jeg tror faktisk, vi var omkring 40 mennesker, da den var ved at være midnat – wow! Jeg havde smalltalket lidt med Jonas, men jeg syntes ikke, planen gik helt, som jeg havde forventet. Jonas virkede lidt mere interesseret i Maja fra parallelklassen. I hvert fald dansede de hele tiden sammen og grinede til hinanden.

Det vigtigste i scor-Jonas-planen skulle ske, når klokken slog midnat, for det er jo en tradition, at man så skal kysse en. Men da der kun var et par minutter tilbage, før vi hoppede ind i 2017, stod Jonas helt tæt sammen med Maja, og de kiggede hinanden dybt i øjnene som om, de allerede var klar til at kysse.

Læs også: 10 frække ting, du kan lave med kæresten

Det stak i mit hjerte, men pludselig var der en, der tog fat i min hånd og drejede mig rundt. Jeg kiggede direkte ind i et par store blå øjne, som jeg ikke kendte. Jeg var faktisk ret lamslået, for øjnene var nærmest helt magiske.

- Hej, jeg hedder Mikkel. Jeg er Jonas’ fætter. Jeg har hele aftenen tænkt, at jeg gerne ville kysse dig ved midnat, for du ser virkelig sød ud, sagde han.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Folk omkring os begyndte at tælle ned fra ti, og pludselig var det midnat! Mikkel bukkede sig frem og gav mig et blidt kys på læberne, og så kiggede han på mig med et kæmpe smil. Sommerfuglene baskede for vildt rundt i maven på mig. Sikke en overraskende aften!