sex

Godnathistorien: Et magisk kys

Af Redaktionen 1. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I godnathistorien har en pige et vildt crush på sin venindes storebror. Hvordan mon det går, da der inviteres til julefest?

Jeg vågnede ved, at min mobil bippede – jeg havde fået en sms: »Hej 9B! Jeg inviterer til julefest på lørdag – så kom og vær med til at fejre, at vi snart har ferie, woohoo! Kh. Sofie.«

Med ét kom jeg i julestemning – om en uge skulle jeg feste med min klasse og endnu vigtigere: Se Sofies storebror igen! Jeg håbede SÅ meget, at han ville være hjemme den dag. Jeg havde i snart et år haft et kæmpe crush på ham, og hver gang jeg havde været hjemme hos Sofie, havde jeg forsøgt at smile sødt til ham. Han var tre år ældre end mig, gik i 2.g på gymnasiet, havde det dejligste smil, det sødeste rodede hår og de flotteste blå øjne. Han hed Sebastian.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Godnathistorien: En fræk tur i prøverummet

Hele ugen brugte jeg på at finde et fint outfit til festen, og til sidst fandt jeg den perfekte kjole. Da jeg kom til festen, scannede jeg hurtigt rummet, og til min store ærgrelse var Sebastian der ikke! Jeg blev vildt skuffet og satte mig trist i et hjørne. Lige meget hvor meget mine veninder forsøgte at hive mig op at danse, havde jeg svært ved at finde mit smil frem igen.

På et tidspunkt skulle jeg på toilettet, som lå på 1. sal – jeg gik op ad trappen, og da jeg gik forbi en dør, der stod på klem, var der en, der råbte:

- Hej Maja, kommer du ikke ind og siger hej?

Det var Sebastian! Han havde åbenbart siddet på sit værelse hele aftenen. Jeg trådte helt varm ind på hans værelse. Der sad han i sin seng med sin computer og så SÅ dejlig ud. Han fortalte, at han havde en opgave, han skulle være færdig med og derfor ikke var med til festen.

Han bad mig læse lidt af hans opgave, og da jeg bøjede mig ind over computeren, hev han mig ned ved siden af ham i sengen. Han kiggede mig lige ind i øjnene og hviskede, at han havde været forelsket i mig i et stykke tid. Jeg skulle lige til at svare, at jeg også var vild med ham, men han stoppede min mund med det dejligste, varme kys.

Læs også: Hvordan kysser man?

Han greb om mit ansigt og kyssede mig igen – nu endnu mere intenst og vildt. Vi kunne slet ikke få nok af hinanden, men jeg tænkte, det nok var bedst at gå ned til festen igen. Så Sebastian slap mig, og jeg spurtede ned ad trappen og gik rødmende ind i stuen til festen, som nu havde udviklet sig til at være den bedste fest, jeg nogensinde havde været til. På vej hjem fra festen fandt jeg en seddel i min jakkelomme: »Måske kan du komme og hjælpe mig med min opgave i morgen aften? Kys fra Sebastian.«

Læs mere om