sex

Drengepanel: Sådan skal den første gang være

Af Isabella Beck Jørgensen 10. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I anledning af ”uge sex” har vi snakket med to rigtig søde fyre om, hvordan den første gang helst skal være. Læs drengenes svar her.

Hvad tænker drengene om første gang, og hvordan skal sex med en pige egentlig være ifølge dem? Læs med her og bliv klogere - måske har I piger ikke helt de samme planer - eller hvad?

Læs også: Drengepanel: Hvad kan man lave med en kæreste?

Gustav, 18 år
- Den første gang ... Det er vel en stor ting for os alle sammen! Med hvem skal det gøres? Hvor skal det sket? Hvordan mon det er? Dette er alle mulige småting, som vi måske ikke ved før i allersidste øjeblik! Jeg synes ikke, at den første gang skal planlægges og aftales, den skal komme naturligt og af ren og skær lysten til at være sammen - ikke fordi man er presset eller tvunget til det! Man skal også huske, at den, man gør det med, skal være en, man kan se i øjnene bagefter og være fortrolig med. Så skal man huske de behagelige omgivelser; måske ligge og putte til en film inden eller bare have haft en hyggelig tid sammen. Det er det, jeg synes, der skal til for, at det bliver en god første gang.

drengepanel, drenge, fyre, sex, første gang, tanker, piger, teenagere

Læs også: Fyre tænker meget på sex.

Andreas, 19 år
- Først og fremmest er det vigtigt for mig, at det er med den rigtige pige. Dernæst skal der bare fyres op for romantikken: lys, musik, blomster og et rustikt location. Jeg vil ikke gå på kompromis! Jeg vil på denne aften gøre mit for, at pigen er tilfreds og tilpas, da det er en dreng vigtigste mission. Efter en vellykket aften kommer der jo en anden, tredje og fjerde gang.

drengepanel, drenge, fyre, sex, første gang, tanker, piger, teenagere

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste