sex

Derfor er det fedt at være jomfru

Af Stine Bødker Nielsen 25. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du træt af, hvordan alle kun snakker om, hvor fantastisk sex er? Nogle gange er det altså også superfedt at være jomfru!

Ja ja, sex er godt, det ved vi. Det siger alle, og nogle gange kan man godt stresse lidt over det, hvis man ikke har haft sin første gang endnu.

Læs også: Sex - Bløder det meget første gang?

Faktisk kan det være superfedt at være jomfru! Se bare her:

*Når du er jomfru, er du sikker på at slippe for sexsygdomme. Klamydia og AIDS - I kan bare passe jer selv.

*Du kan gå hele vinteren, uden du behøver at barbere ben. Farvel røde knopper!

*Når din menstruation er forsinket, kan du bare chille. Ingen uønsket graviditet til dig - win!

Læs også: Tjekliste - Er du klar til sex?

*Du har ingen, du fortryder at have haft sex med. Hej rene samvittighed!

*Du behøver ikke at frygte, at dine forældre braser ind, når du har kæresten på besøg. Kun lidt …

*Du kan nå at forberede dig supergodt, så du ved, hvordan du beskytter dig selv og får en god oplevelse.

*Du har stadig et stort øjeblik i dit liv at se frem til. Og du kan drømme og planlægge, lige som du vil, wee!

Læs også: Psst, jeg er jomfru ...

Har I andre gode grunde til at være jomfru?

Herunder kan du læse, hvad du skal spørge dig selv om inden den første gang!

Detskalduspørgedigselvomindendenførstegang

Mærk grundigt efter i maven, så du er helt sikker på, at du er klar til din første gang. Du kan prøve at forestille dig, hvordan du vil have det, efter I har gjort det – ville du mon fortryde det, være glad eller ærgerlig? Hvis du ikke tror, du vil have det godt med det, er du ikke klar endnu, og det er også helt okay!
Har du fundet den rette, eller er du mere tiltrukket af tanken om at have sex i det hele taget, end at have det med ham? Du kommer til at huske din første gang resten af dit liv, og du kan ikke gøre det om, så sørg for, at du ikke kommer til at fortryde det. Han skal få dig til at føle dig speciel, og du skal være tryg ved at gøre noget så intimt med ham. Hvis du ikke er det, bør du overveje, om han er det værd. Den rette skal nok komme!
Hvad er grunden til, at det netop skal være nu, du skal have din første gang? Er det fordi, du bare ikke kan vente mere, og han er den helt rigtige, eller er det mere fordi, du bare gerne vil have det overstået og prøve det samme, som dine veninder? Du skal kunne give dig selv en god grund, der ikke går ud på bare at få det overstået!
Selv om du føler dig klar, og du synes, han er den rette, er der intet galt med dig, hvis du egentlig ikke har lyst. Det er helt forskelligt fra person til person, hvornår man får lyst til at have sex, og der er ingen rigtig alder for det. Det kommer til dig lige pludseligt!
Man kan være nok så klar til at have sex, men hvis du ikke ved nok om det, kan det hurtigt gå galt, og du kan blive gravid eller få en kønssygdom. Bliv meget klogere på den første gang her.

MestLæste