sex

4 ting du skal vide om sex-fantasier

Af Redaktionen 9. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er helt normalt at have sex-fantasier, både inden du har haft sex og efterfølgende. Her er fire ting, du skal vide om dine sex-fantasier.

De fleste tænker på et eller andet dejligt, når de har sex med deres kæreste eller onanerer. Du har sikkert prøvet at blive helt varm i kroppen, hvis du tænker på noget dejligt, en sød fyr eller måske noget, du synes, der er frækt. Sex-fantasier kan nemlig være meget forskellige fra person til person.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er jeg gammel nok til sex?

Dine sex-fantasier er helt normale
Sex-fantasier har ikke altid noget med virkeligheden at gøre. Måske fantaserer du om sex som noget romantisk, frækt eller måske lidt vildt, men det er ikke sikkert, det er noget, du har lyst til i virkeligheden. Det kan være en måde at lære dig selv og dit kommende sexliv at kende på.

En anden fyr
For mange gør det det lettere at fantasere om sex, hvis de samtidig tænker på en fyr, de er vild med. Det kan være en sød fyr fra skolen, din kæreste eller en helt tredje. Der er også nogen, der, selv om de har en kærester, fantaserer eller drømmer om en anden fyr. Det kan selvfølgelig være akavet, hvis det er din kærestes bedsteven, men bare rolig - det behøver ikke at betyde noget. Læs mere om, hvad dine drømme betyder her.

Sex med en pige
Måske har du prøvet at forestille dig, hvordan det er at være sammen med en pige. Det behøver ikke at betyde, at du er lesbisk, eller at det er noget, du har lyst til i virkeligheden. Måske har du bare lettere ved at forestille dig, hvordan det er at være sammen med en pige, end hvordan det er at være sammen med en dreng.

Læs også: Sex: Alt det, du ikke tør snakke om.

En kendis-fyr
Du kommer sikkert aldrig til at have sex med hverken Justin Bieber, Taylor Lautner eller en af drengene fra One Direction, men derfor er det helt okay at forestille dig, hvordan det ville være.

Læs også: Når drenge kommer i puberteten.