Krop & Sind

Scor ham inden sommerferien

Af Oliver Kokholm Ungermann 21. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne score ham den søde, inden I går på sommerferie? Få gode råd til, hvordan han bliver din sommerflirt her!

Det kan være en rigtig god idé at få scoret ham, du har et crush på, inden sommerferien begynder. Ellers kan der nemlig gå virkelig lang tid, før I ser hinanden igen, og så har du jo heller ikke en supersød dreng at dele din sommer med.

Udnyt vejret

Når solen skinner, og det hele springer ud, er alle i godt humør, og så er det langt nemmere at blive forelsket. Og det skal du udnytte! Husk derfor at befind dig der, hvor han er i frikvarteret, så du ikke går glip af en chance for at grine af hans jokes, lave noget sjov og stråle i solen i dit lækre sommertøj.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Scor ham efter hans type

Send søde smil

Det skal gerne være sådan, at han ikke kan få dig ud af hovedet, og det kan du løse ved at sende ham nogle søde smil. Bare et enkelt - for eksempel ude i solen i frikvarteret - kan være nok til, at han slet ikke kan stoppe med at tænke på dig og spekulere over, om du kan lide ham. Det er altid godt at lave lidt rod i drengens hoved!

Spørg ind til hans planer

Hvis du spørger ind til, hvad han skal lave i sommerferien, er der en god mulighed for, at han vil høre dig om det samme. Og så er det jo oplagt at fortælle, hvornår du bare skal være derhjemme og slappe af. Hvis jeres ferie passer sammen, kan det være, at det sætter nogle tanker i gang hos ham, så han inviterer dig ud i sommerferien. Og hvis du selv har modet til det, kan du kaste dig ud i det og spørge ham.

Læs også: 7 stensikre scoretips

Vær selvsikker

Hvis du er helt sikker på, at han har et lille crush på dig, som han gerne må gøre noget mere ud af, kan du forsøge at virke ekstra selvsikker og spille lidt kostbar. Det er ikke alle drenge, det virker på, men for mange gør det pigen endnu mere interessant.

Scor ham til fest

Hvis I har en afslutningsfest eller en klassefest, er det helt oplagt at score ham her. Du kan gøre lidt ekstra ud af dig selv, så du føler dig godt tilpas - så kan du være sikker på, at du er det første, han lægger mærke til. Du kan også sørge for at sidde det samme sted som ham, så I kan få talt sammen. Giv ham også et par komplimenter for, hvordan han ser ud, eller hvordan han danser - det virker altid!

Læs også: Vis fyrene fra din mest spændende side

Hvordan vil du helst score ham den søde?

MestLæste