Krop & Sind

Scor ham efter hans type

Af Oliver Kokholm Ungermann 12. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der findes ikke én rigtig måde at score en fyr på, da alle drenge er forskellige typer. Få gode råd til, hvordan du scorer ham efter hans type, her.

Der findes virkelig mange forskellige typer af fyre, og det er derfor også meget individuelt, hvordan du skal gribe det an, hvis du gerne vil score. Men du kan overveje, hvordan han er som person, og hvad han går op i. Læs de gode råd herunder.

Læs også: Hjælp! Jeg tør ikke snakke med mit crush

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skateren

Har du et crush på en vildt sej skaterfyr, kan du prøve at vende hans interesse for skating til din fordel, så I kan komme tættere på hinanden. Du kan for eksempel spørge ham, om du må se nogle af hans fede tricks og høre ham, om han vil lære dig nogle af dem. Er du god det til, synes han nok, det er fedt, og ellers kan I få nogle gode grin ud af det, hvis dine tricks bliver lidt kiksede og sjove. Og husk endelig at rose ham, når han viser dig, hvor god han er!

Læs også: Få en romantisk forårsdate

Hippien

Er der en sød dreng, som har en lidt hippie-inspireret stil, du er vild med? Så skal du bare være helt nede på jorden og hvile i dig selv, når du snakker med ham! Er han selv en tilbagelænet type, vil han helt sikkert synes, du er attraktiv, hvis du har lidt samme stil, og vigtigst af alt er dig selv. Måske kan I finde en fælles interesse i musik, snakke om livet eller debatter om samfundet. Prøv dig frem!

Den generte

Er du lun på en dreng, der er lidt genert, kan det være svært at finde en måde at komme ind på ham. Men hvis han er genert, vil han elske, at du starter samtalen og spørger ind til ham - for han har det sikkert svært med, at han ikke selv tør åbne op og begynde. Det er ikke så vigtigt, hvad du åbner samtalen med, men bare det, at du giver ham et sødt smil og spørg interesseret ind til ham, vil få ham til at bløde lidt op og føle sig tryggere ved dig, så han næste gang tør tage skridtet.

Læs også: Hjælp! Jeg er forelsket i en forbudt

Sportsfyren

Er ham den søde en lækker sportsfyr? Så kan du tage ud og se ham spille kamp! Du kan eventuelt tage nogle veninder med, så du ikke skal sidde alene og kigge, og så er det nok også lidt nemmere at finde mod til. Han vil helt sikkert synes, at det er fedt, at du kommer for at se ham, og han vil føle sig ret speciel i forhold til de andre drenge på hans hold, når der kommer en sød pige og hepper på ham. Det eneste negative er, at du ikke kan snakke med ham under træningen eller kampen, så der må du vente tålmodigt til bagefter!

Læs også: Gode steder at møde en fyr

Musikeren

Skal du score en hot musiker, er musik selvfølgelig et godt emne at tage fat på. Kan du spille et instrument eller synge, skal han vide det, for mange drenge har en svaghed for piger med et musisk talent. Er du ikke selv god til at spille musik, er det mindst lige så fint bare at snakke med, rose hans musik og måske invitere ham til en sej koncert. Det kan også være, han er typen, der gerne vil have en pige, der tager ham for andet end musikken, og så er det jo bare med at være helt dig selv og fortælle om alle dine interesser.

Hvilken type vil I helst score?

MestLæste