Krop & Sind

Scor ham i vinterferien

Af Luise Gregersen 30. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du om at score dit crush i vinterferien? Læs med her, og få de bedste tips til, hvordan du får et kys af ham den søde i vinterferien.

Hold Valentines Dag
Fredag den 14. februar er det Valentinsdag. Udnyt, at både du og dit crush er single, og foreslå at I sammen holder uofficiel Valentines Dag! Invitér ham hjem til dig, hvor I kan spise en masse slik og se nogle vildt uromantiske gyser- og actionfilm. Det vigtigste er, at filmene er lidt uhyggelige, så du har en undskyldning for at krybe ind til ham. Selvom daten på overfladen er uromantisk, kan det sagtens ende med, at I kysser. Og så vil I altid have Valentines Dag som månedsdag. Dét er da romantisk!

Læs også: Find en fyr inden valentinsdag

Tag en tur på skøjter
Skøjtehallen er et megaromantisk sted til en date, og så er det samtidig vildt sjovt! Hvis du ikke er helt klar til at være helt alene med ham, du er vild med, så saml en masse venner, og tag af sted alle sammen. På skøjtebanen er der nærmest garanti for kropskontakt. Med mindre du er vildt dygtig til at stå på skøjter, kommer du nok til at snuble lidt, og så er dit crush der (forhåbentligt) til at gribe dig!

Hold en spille-aften
Det er februar, og det er som regel lig med minusgrader, slud og blæst. Hold en spille-aften inde i varmen med en masse venner og dit crush. Spil SingStar, Buzz eller et andet spil, hvor I kan konkurrere i hold. Sørg for, at du kommer på hold med ham, du er vild med, så I kan udveksle en masse high-fives og kram, når I (selvfølgelig) vinder over alle de andre!

Læs også: Scor drømmefyren i 2014

Få varmen i sneen
Hvis der er sne, der hvor du bor, er det en oplagt mulighed for at komme endnu tættere på ham, du er vild med. Spørg dit crush, om han vil med ud og kælke. Der er garanti for sommerfugle i maven, når I sammen kører ned af en stejl kælkebakke, og den kildrende fornemmelse kan faktisk give jer mod til at kysse!

MegetMere