Krop & Sind

Sådan flirter du på skiferien

Af Luise Gregersen 2. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du spottet en hottie på løjpen? Se her, hvordan du scorer, uanset hvor du er på skiferie!

Skal du på skiferie i år? Drømmer du om at få en lille flirt i sneen? Når du først ser en sød fyr, for eksempel i liften, så er det bare med at slå til. Hvem ved, om I ser hinanden igen, før du rejser hjem?

Læs også: 10 ting drenge er ligeglade med

Hvis du virkelig vil imponere ham, så stik ham en sød scorereplik på hans eget sprog!

Vi har samlet de bedste scorereplikker, der sikrer dig en hot flirt i den kolde sne.

Sådanflirterduskiferien

Skal du på skiferie i Frankrig? Så skal du flirte på en casual og sød måde. Den franske flirtestil er nemlig meget stille og rolig. Tu es mignon = Du er sød. Tu as des beaux yeux = Du har smukke øjne. J'aimerais mieux te connaître = Jeg vil gerne lære dig bedre at kende.
Går din skiferie til Tyskland? Så behøver du ikke skrue helt op for charmen. Tyske fyre er nemlig ret fremme i skoene, så du er helt sikkert ikke i tvivl, hvis han kan lide dig. Men derfor kan du jo godt hjælpe ham den søde ”Junge” lidt på vej. Du bist sehr gut im Snowboarden = Du er vildt godt til at stå på snowboard! Du hast wünderschöne Augen = Du har smukke øjne. Du bist sehr süss = Du er meget sød.
Hvis du skal på skiferie i Italien, så får du mest amore ud af at være smilende og flirtende. Italienere er vildt romantisk anlagt, så vær ikke overrasket, hvis han når at råbe ”Ciao, Bella!”, før du overhovedet har åbnet munden. Sei molto simpatico = Du er vildt sjov! Sei carinissimo = Du er sød. Sei bellissimo = Du er smuk.
Norske fyre minder meget om danske fyre, så du skal faktisk bare give ham et sødt kompliment og et flirtende smil. Så kommer resten helt af sig selv! Jag gillar dig otroligt mycket = Jeg kan godt lide dig. Jeg synes, du er vakker = Jeg synes, du er smuk. Du er veldig god på ski = Du er god til at stå på ski.
Du scorer den svenske ”killen” på samme måde som den norske ”gutt” – med masser af søde smil og flirt. Du är så häftig = Du er vildt sej. Vill du gå på dejt med mig? = Vil du på date med mig? Du ser bra ut i skidbyxor = Du ser godt ud i skibukser.
Hvis du ikke har mod på at vove dig ud i scorereplikker på et fremmedsprog, så brug dit kropssprog! Det kan godt være lidt svært, når man er klædt i skitøj, og derfor har vi samlet et par tips. Vip skibrillerne op, og send ham et langt blik og et lille smil, inden du tager dem på igen. Forhåbentlig fatter han vinket! Giv den gas på pisterne, og vis ham, hvor sej du er til at stå på ski eller snowboard! Hvis du er heldig, beder han dig måske om et råd til, hvordan han selv bliver bedre. Grin og hav det sjovt! Uanset hvilket land han er fra, vil han helt sikkert synes, at du er megasød, hvis du virker glad.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste