Krop & Sind

Redaktionens første kys

Af Redaktionen 4. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan gik det, da Vi Unge-redaktionen fik deres første kys? Få historierne her!

De fleste har store forventninger til det første kys - nogle gange lever det op til forventningerne og er helt fantastisk, men andre gange går det knap så heldigt. Her får du redaktionens historier om deres første kys!

Læs også: Stjernernes første kys

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Line:
- Jeg havde ventet lææænge på mit første kys - og jeg havde ventet længe på, at HAN skulle kysse mig. Han gik nogle klasser over mig, og mine veninder vidste godt, at jeg kunne lide ham. En dag var vi begge til en fest, og vi gik længe og kiggede på hinanden. Endelig skete det! Han kom hen til mig og sagde: "Skal vi ikke bare få det overstået?", og så kyssede han mig! Det var ikke så romantisk sagt, men kysset var romantisk, og jeg var glad, stolt og kunne nu krydse det første kys af på listen over ting, jeg glædede mig allermest til!

Stine:
- Jeg stod i kø og ventede på at komme ind til en fest, hvor alle fra klassen var med. Mit crush og jeg stod og snakkede, men vi var begge to ret generte, så ingen af os turde tage det første skridt. Til sidst skubbede min veninde vores hoveder sammen, og så kyssede vi ellers resten af aftenen! Det var lidt kikset, men også ret fantastisk! Vi var kærester i et halvt år bagefter.

Christine:
- Jeg ville ønske, jeg kunne skrive, at det var et fantastisk romantisk øjeblik, men det var det bare OVERHOVEDET ikke. Det var en dreng fra en anden skole, som jeg havde mødt til en klubfest, og så ringede han pludselig og spurgte, om han måtte komme forbi. Jeg fik helt ondt i maven, men kunne ikke sige nej. Da han kom hjem til mig, og vi sad på mit værelse, var det helt tydeligt, at han var på en mission: første tungekys! Det var jeg ikke klar til, men det var ikke til at undgå, da han pressede sin slimede (ja, sådan husker jeg den) tunge ind i min mund. Føj! Det skulle jeg ikke nyde mere af, så jeg forlod værelset og lod ham bare sidde. Da der var gået virkelig lang tid, og mine forældre spurgte, hvorfor ham der fyren sad alene oppe på mit værelse, tog jeg hans sko, smed dem foran døren og råbte: "Jeg skal ud og købe ind med mine forældre, så du kan mare smutte. Hej hej". Da jeg hørte hoveddøren smække, åndede jeg lettet op, og jeg så ham ikke rigtig siden.

Læs også: Sådan føles det første kys

Benedikte:
- Jeg var til fest med klassen og var på vej ud af en dør, mens en dreng fra klassen var på vej ind. Midt i døråbningen stopper han op foran mig og kysser mig. Det skulle jo prøves, så jeg kæmpede ikke imod. Desværre var han vist heller ikke så erfaren, for hans tunge fes rundt som en blender, og jeg blev ret våd rundt om munden, fordi han fik slikket ret meget op og ned på mine læber, selv om jeg holdt dem åbne!

Julie:
- Det var altså lidt kikset, fordi vores tænder blev ved med at støde mod hinanden. Så jeg kom til at grine - og han blev vist lidt fornærmet. Men det var nu også rigtig hyggeligt og spændende, fordi jeg havde et ret stort crush på ham!

Sisse:
- Jeg var 13 år og meget forelsket i en fyr fra en anden skole. Til en ungdomsskolefest tog jeg mod til mig og spurgte, om han ville danse, da der kom en stille sang på. Vi dansede helt tæt, og det endte med, at vi kyssede. Det var ikke et specielt godt kys, og det blev heller aldrig til mere efter den aften.

Rikke:
- Jeg var 14 år, og jeg mødte ham til en fest. Han var lidt spændende, fordi han gik i gymnasiet, hvor jeg selv "kun" gik i folkeskole. Han lavede den klassiske og spurgte "om vi lige skulle gå udenfor" - og SÅ skete det. Han gjorde klar til at kysse mig og jeg lukkede øjnene og beredte mig på en drøm af et magisk kys. Desværre valgte han at stikke sin tunge ekstremt langt ind i min mund og derefter rotere tungen på en helt sindssyg måde. Ikke et godt kys og efter var jeg lidt i tvivl, om det bare var sådan kys var, så der gik rimelig lang tid, før jeg vovede mig ud i at kysse igen. Senere fandt jeg ud af, at kys kan være ret, ret rare.

Læs også: Hvordan kysser man?

Leela:
- Det var til en fest, og vi skulle vist være hjemme inden klokken tolv, og jeg kan huske, det var tidspunktet, der afbrød kysset. Vi var gået udenfor, og vi kyssede op ad en mur. Næste dag var jeg sur på mine forældre over, at jeg skulle tidligt hjem. Det blev aldrig til flere kys med ham, men jeg lærte da lidt. I et stykke tid, havde jeg nemlig været bange for at kysse med de drenge, jeg flirtede med, fordi jeg troede, jeg ikke kunne finde ud af det. Og der fandt jeg ud af, det slet ikke var så svært.

Cecilie:
- Jeg var meget nervøs inden mit første "rigtige" kys, men det havde jeg ikke behøvet være, for det endte faktisk med at ske ret meget af sig selv - og med at være meget dejligt! Jeg var på lejrskole, og jeg var forelsket i en af fyrene, der var med. En aften planlagde vores venner, at vi skulle gå en aftentur sammen. Jeg havde fået at vide inden, at han også var vild med mig, så det var ret naturligt, at vi flettede fingre, mens vi gik. Da vi på et tidspunkt stod på en lille bro (suk, suk!), skete det ret meget af sig selv … Han tog initiativet (måske fordi han var en del mere erfaren end mig), men jeg var selvfølgelig helt med på den. Jeg havde ikke behøvet frygte det, og det var ret perfekt, at det var med én, jeg var så forelsket i.

Læs også: Sådan får du dit første kys