Pinlige_historier
Krop & Sind

Pinlige historier: Gennemtisset i Roms gader

Af Redaktionen 27. februar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Unsplash
"Jeg kunne ikke stoppe med at grine, og jeg mærkede pludselig, at jeg skulle tisse – og så sad jeg der på stolen og tissede ud over det hele." Læs den pinlige historie.

Hej Vi Unge

Jeg var på ferie i Italien med min familie. Vi sad udendørs på den her fancy restaurant og spiste, og vejret var dejligt lunt.

Det skal lige siges, at jeg har noget, der hedder “løs bækkenbund”, hvilket blandt andet betyder, at jeg vil have nemmere ved at føde, men som desværre også betyder, at jeg tisser i bukserne, når jeg griner rigtig meget …

Nå, tilbage til historien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En gadesælger kom forbi vores bord, og da han gik sin vej igen, begyndte jeg at græde, fordi jeg fik dårlig samvittighed, over at gadesælgere ikke har mulighederne for at få et andet job.

Alle omkring vores bord kiggede på mig. Jeg er ikke typen, der græder så, da jeg sad der og hulkede, brød jeg pludselig ud i grin.

Jeg kunne ikke stoppe med at grine, og jeg mærkede pludselig, at jeg skulle tisse – og så sad jeg der på stolen og tissede ud over det hele.

For at sige det mildt var min tissestrøm meget højlydt, og bordet ved siden af vores (som i øvrigt var fyldt med unge danske mennesker) kiggede meget underligt på mig.

Jeg blev helt rød i hovedet, og min mor sagde: “Det kan jo ske” til de piger, der sad og gloede på mig.

Jeg måtte så gå hjem gennem Roms gader med en gennemblødt kjole og røde kinder.

Hilsen pigen, der tisser af inden maden

MestLæste