Krop & Sind

Når kæresten er på ferie…

Af Redaktionen 7. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du bange for at blive helt ensom, når din kæreste tager på ferie? Så læs med her, hvor vi har samlet 10 ideer til, hvad du kan lave, mens kæresten er på ferie.

Suk! Skal din kæreste være væk det meste af sommerferien, og ved du bare slet ikke, hvordan du skal få sommeren til at gå med andet end at længes efter ham? Se her, hvad du kan lave i stedet.

1. Veninderne
Når du er sammen med veninderne, glemmer du garanteret alt om, hvor meget du savner din kæreste. Er dine veninder også på ferie, har vi selvfølgelig også samlet 10 ting du kan lave, mens veninderne er på ferie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 15 ideer til en veninde dag.

2. Jordbærpluk
Ingen rigtig sommer uden jordbær! Så hvad med at bruge en sommerdag på at plukke friske og søde danske jordbær? Så kan du for eksempel lave en lækker jordbærsmoothie, når du kommer hjem, mums!

3. Luksus-dag
Saml veninderne til en dag i forkælelsens tegn. Start dagen med at lave den perfekte tøse-brunch. Derefter kan I for eksempel lave jeres egen blødgørende ansigtsmaske og give håret en hårkur. I vil helt sikkert føle jer som prinsesser for en dag.

4. Sommerbio
Elsker du også at være i biffen, hvad så med at være i biffen under åben himmel? Zulu Sommerbio tager hvert år landet rundt og viser årets bedste film i det fri. Er vejrguderne ikke med dig, når Zulu Sommerbio kommer til din by, kan du i stedet se de 10 bedste tøsefilm hjemme under dynen.

5. Læsestof
Twilight-sagen, L.A. Candy eller det nyeste Vi Unge! Læg dig ud i haven eller ned på stranden med en god bog eller et godt blad, så får du hurtigt dagene til at flyve af sted! Her får du titlerne på 10 gode vampyr-bøger.

6. Udendørskoncerter!
Juhuu… Sommeren er lig med masser af festivaler og friluftskoncerter. Grøn koncert, Fredags Rock, Northside Festival you name it! Og hvad er bedre end en lun sommeraften og hotte stjerner.

7. Beach Day
Hvad er sommeren uden en tur på stranden? Hiv veninderne med til den nærmeste strand, hvor I kan slikke sol, bade, spille beachvolley og i al hemmelighed spejde efter hotte strandløver bag et par fede solbriller! Husk at holde dig sund i solen.

8. Sommerland
Elsker du forlystelsesparker som Tivoli, Bakken, Bon Bon-land og Fårup Sommerland? Så besøg et af landets mange vand- og sommerlande, det bliver helt sikkert sjovt - Husk ikke for mange i rutsjebanen, det kan ende pinligt galt! Læs bare her...

9. Shopping
Shopping er altid genialt tidsfordriv! Tag en tur i alle din yndlingsbutikker og forny garderoben, så du kan blive ekstra sommerlækker til, når ham den søde vender hjem fra ferien.

10. Picnic
Det er sååå hyggeligt at spise i det fri! Find skovturstæppet frem, pak sandwich, frugtspyd, limonade og mums, chokoladekiks i en kurv og tag så familien eller veninderne med en tur i skoven, dyrehaven eller på stranden. Tag et brætspil med til underholdning, så kan aftenen kun blive for niiice!

MestLæste