Krop & Sind

Lur, om han har en kæreste

Af Stine Nielsen 15. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du har spottet en megalækker dreng, men har han mon en kæreste? Se her, hvordan du diskret finder ud af det!

Yes! Der er startet en ny cute dreng i din klasse, og du er blevet vild med ham på sådan cirka ti sekunder. Suk … Problemet er bare, at du ikke rigtig kender ham endnu, og du ved ikke, om han har en kæreste. What to do?

Derfor er her et par tips til, hvordan du får gennemskuet, om din drømmeprins er single eller ej!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forholdsstatus på Facebook

Ja, selvfølgelig! Det mest oplagte første skridt er at tjekke hans Facebook og se, hvad hans forholdsstatus siger om sagen. Hvis du ikke er Facebook-venner med ham, kender du måske nogen, der er, som kan tjekke for dig?

Læs også: Bryd isen med dit crush

Stalk ham på Instagram

Hvis der ikke står noget på hans Facebook, er Instagram en anden mulighed for at blive klogere. Er han blevet fotograferet flere gange sammen med den samme pige? Og skriver han søde ting om hende i kommentarerne? Øv, så er han sikkert optaget. Men hvis det ikke ser ud som om, han har billeder af andre piger end sine veninder, så er der håb endnu!

Hør hans venners venner

Du kunne spørge hans bedste ven, men så kan det være, at han fortæller videre til dit crush, at du har spurgt - pinligt! Prøv i stedet at høre hans venners venner eller andre af hans bekendte, som han ikke er så tæt med.

Når han får sms'er

Se, om du kan lure hans reaktion, når han får sms'er. Hvis han smiler sødt, når han ser en sms, kan det være fordi, den er fra en pige, som han dater. Og så er det ikke sikkert, han er helt så single, som du håber.

Læs også: Sådan føles det at vente på svar fra sit crush i GIF'er

Spørg diskret

Hvis du stadig ikke kan finde ud af, om han er single eller ej, kan du jo altid spørge - og nej, det behøver ikke at være pinligt. Bare sørg for at spørge på en diskret måde, der falder naturligt ind i samtalen. For eksempel kan du spørge: "Hvad fik du af din kæreste i fødselsdagsgave?", når du ønsker ham tillykke med fødselsdagen. Eller: "Går din kæreste også meget op i fodbold?", når han snakker om sit yndlingshold.

MestLæste