Krop & Sind

Bryd isen med dit crush

Af Stine Nielsen 13. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du svært ved at starte en samtale og lære dit crush at kende? Så følg de her råd!

Det kan godt være ret akavet og en smule svært at tage første skridt til at snakke med en sød fyr. Du kan komme til at snuble over ordene, glemme hvad du ville sige og ryste lidt for meget. Men det er faktisk slet ikke så slemt, hvis du er godt forberedt!

Læs også: Scor ham i det nye skoleår

Her får du et par tips til, hvordan du bryder isen med dit crush.

Brydisenmedditcrush

Tag en dyb indånding, prøv at få den værste nervøsitet under kontrol. Det gør ikke noget, at du har lidt adrenalin i kroppen – så længe du ikke ryster af skræk.
Hvis han står og snakker med nogle andre, så lad være med at bryde ind, og vent med at gå hen til ham, til han alligevel står alene et øjeblik, og det virker naturligt at starte en samtale.
Sørg for at tænke over nogle ting på forhånd, som du kan snakke med ham om og spørge ind til. Hvordan har hans ferie været? Hvad skal han lave i weekenden? Hvordan har han det? Det er fint at starte med et par overfladiske spørgsmål og så bagefter dykke ned i nogle mere personlige emner, når samtalen begynder at køre.
Tænk over dit kropssprog og din attitude. Prøv at virke naturlig, afslappet og åben, mens I taler. Så slapper han også mere af, og så kører samtalen lettere.
Når først du har brudt isen med dit crush, og I har snakket lidt sammen, kan du tage skridtet videre. Spørg, om han vil hænge ud med dig og dine venner. Hvis du tør, kan du gå så langt som at invitere ham ud på en date. Hvis du kan mærke, at der skal lidt mere til, kan du vente til, at I har snakket sammen et par gange – så er det heller ikke lige så nervepirrende!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste