Krop & Sind

Læsernes romantiske oplevelser

Af Foto: Shutterstock 29. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her kan du læse om Vi Unge læsernes romantiske oplevelser, og måske kan du selv blive inspireret til en romantisk oplevelse min din kæreste eller drømmefyr!

Romantik på legepladsen
En dag kom min kæreste op på min skole, da jeg havde fri. Det var ikke aftalt, og jeg blev lidt forvirret. Han virkede så underlig alvorlig, og jeg havde helt ondt i maven, men turde ikke spørge, om der var noget galt. Vi kom til den lokale legeplads, og han åbnede lågen. Jeg blev mere forvirret. Han tog mig med hen til sandkassen, og så var der et kæmpe stort hjerte i sandet, hvor der stod "S+J FOR EVIGT". Det var bare så sødt! Han tog om mig, så mig dybt i øjnene og sagde: "Du er den skønneste pige på hele jorden, det bedste som er sket for mig, og jeg håber, vi skal være sammen i rigtigt lang tid. Jeg tror virkelig jeg elsker dig. Du er bare så dejlig." Og så fik jeg et langt, bildt kys! Det var så romantisk!
Simona, 15 år

En sød gave
[faktaBox]Jeg havde skrevet med en fyr i nogen tid dage, og vi begyndte at synes rigtig godt om hinanden. Vi mødtes så, og det endte også med, at vi kyssede. En dag tog jeg så hjem til ham, efter jeg havde været på shoppetur med en veninde. Han havde sagt, at han havde købt en lille ting til mig, og jeg var ekstremt nysgerrig! Det viste sig, at det var nogle vildt flotte øreringe. Idet jeg prøvede dem, så spurgte han, om jeg ville komme sammen, og jeg svarede selvfølgelig ja.
Mulle, 16 år

Romantik i regnen
Jeg var sammen med min ekskæreste, for vi var stadig venner. Det regnede meget den dag, men vi besluttede at gå en tur ned til en sø. Jeg kunne stadig rigtig godt lide ham, men jeg vidste ikke, om han kunne lide mig. Jeg løb ned til vandkanden, og han løb efter mig. Da vi stod lige over for hinanden, kyssede han mig, og jeg kyssede han igen. Vi gik ind under et halvtag, og han gav mig sin jakke på, fordi jeg frøs. Så kyssede han mig igen og spurgte, om vi skulle komme sammen igen. Jeg sagde selvfølgelig ja.
Christina

Valentines Dag
Den dreng, som jeg havde været fuldstændig skudt i, kom pludselig på Valentins Dag og spurgte, om jeg ville med på café! Han spurgte foran de andre i klassen, og jeg blev selvfølgelig helt mundlam, men sagde ja. Han krammede mig, og vi aftalte at mødes hjemme hos ham klokken 17. Jeg skreg af glæde, da jeg gik hjem. Jeg var virkelig glad! Vi mødtes og gik på café. Jeg kunne mærke, hans hånd strejfede min, og jeg tog ham i hånden. Jeg kunne fornemme, at han smilede. Han standsede, og gæt hvad han spurgte om? - Om vi skulle komme sammen! Jeg glemmer aldrig den dag.
Laura, 15 år

En romantisk dag
Jeg havde været kæreste med verdens sødeste dreng i et år, og det var vores årsdag. Jeg vågnede om morgenen, og ingen var hjemme. Det ringede på døren, og det tog mig lidt tid at nå derned. Da jeg åbnede døren, stod min kæreste ude foran med pænt tøj og røde roser i hånden. Han rødmede lidt, da han gav mig roserne, og jeg blev helt rørt. Jeg skyndte mig at tage en fin sommerkjole på, og så gik vi over i en plantage. Vi satte os på en bænk, og det var bare så romantisk. Han kyssede mig, og vi gik rundt om en lille sø. Senere gik vi hjem til mig, og på vej ind ad døren, tog han mig i sine arme, så han bar mig ind.
Rebekka, 15

Romantisk nytår
Det var nytårsaften, og der var en dreng med, som jeg var lidt vild med. På et tidspunkt kom han hen til mig og spurte, om jeg ville med ud og kigge på fyrværkeriet. Jeg sagde selvfølgelig ja. Vi gik hen til en bænk og satte os, og jeg kunne mærke, at han kiggede på mig. Han lænede og over til mig og kyssede mig. Det var det mest intense øjeblik nogensinde, da vi sad der og kyssede under alt fyrværkeriet.
"Mig"

Læs også: Kærlighed fra A-Z!

MegetMere