Krop & Sind

Kærester: Hvor, hvornår og hvordan?

Af Susie Pedersen 10. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det ved at være tid til, at du og din flirt skal være kærester? Se her, hvor du kan spørge ham, hvornår og hvordan!

Er du sikker på, at du og din flirt ville være et godt par? Eller har du udset dig en fyr, som må være din? Men er du lidt i tvivl om, hvordan man lige tager skridtet og får spurgt, om han vil være kærester, så læs videre.

Læs også: Bryd isen med dit crush

Situationen kan gøre meget, når du gerne vil vinde en sød fyrs hjerte, og derfor er det en god idé at forberede dig lidt inden spørgsmålet, hvis du vil øge dine chancer for at få ham som kæreste. Situationen kan selvfølgelig ikke gøre alt, og du er også nødt til at beslutte dig for, om du overhovedet vil være den, der tager skridtet. (For det ER der altså rigtig mange piger, der gør. Du er ikke alene.)

Tag testen: Er han ven eller kærestepotentiale?

Lad dig inspirere af de fire scenarier i galleriet herunder.

Kærester:Hvor,hvornåroghvordan?

Hvor: På skolen! Hvornår: Efter skole, så I ikke er omgivet af jeres klassekammerater. Hvordan: Skriv en PB til din flirt eller en sms, hvor du spørger ham, om I skal hænge lidt på skolen, når I har fri. Hvis I har flirtet længe, er I sikkert helt trykke i hinandens selskab, og så skal du bare huske at være dig selv. Sig tingene lige ud af posen, og fortæl ham, at du godt kunne tænke dig, at I blev kærester.
Hvor: Hjemme ved en af jer. Hvornår: En eftermiddag eller aften alt efter, hvornår på dagen I plejer at ses. Hvordan: Hvis I har en aftale om at ses hjemme ved en af jer, er det en oplagt mulighed for at spørge ham. Der er ro til, at du kan fortælle ham om dine følelser, og han bliver ikke distraheret af for eksempel sine venner.
Hvor: På nettet (Læs videre, selv om det lyder fjollet). Hvornår: Efter I har været sammen i skolen – eller hjemme ved en af jer. Hvordan: Måske har I lige brugt en masse tid sammen og haft det vildt sjovt, men du turde simpelthen ikke poppe spørgsmålet. Så kan du gribe det lidt sjovt an og skrive et kærestebrev på for eksempel Facebook, hvor du laver den klassiske. ”Du er mega sød – har du lyst til, at det skal være os to? Ja? Nej? Måske?”
Hvor: Til et arrangement, hvor I begge er med. Hvornår: Når I er alene. Ikke noget med at åbne snakken i et stort forum. Hvordan: Lige meget hvilket arrangement I er til; om det er på skolen, i klubben, i håndboldklubben eller noget helt fjerde, er det altid sjovt, og alle er i godt humør. Træk dit crush til side, hvis du får muligheden, og snak med ham om dit ønske. Eller tag ham i hånden, hvis I sidder ved siden af hinanden, så han ikke er i tvivl om, at du gerne vil vise alle, at han er din.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste