Krop & Sind

Ideer til næsten gratis dates

Af Line Sølvhøj Jensen 13. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du på date med en fyr, og har du brug for nogle ideer til, hvordan I kan komme på en date ret billigt? Så læs med her!

En date behøver ikke at være kedelig, bare fordi du ikke har så mange penge. Her har vi samlet nogle ideer til ti næsten gratis dates, så du kan få en fantastisk date sammen med kæresten eller drømmefyren.

Læs også: Giv ham en uforglemmelig date.

1. Spilleaften
Udfordr ham i nogle sjove spil. I kan spille Twister, forskellige Wii-spil, Besserwisser eller Grand Theft Auto - han vil synes, det er fedt at udfordr dig, og der kommer ikke til at være nogen pinlig tavshed.

2. Sommerhus
Har dine forældre et sommerhus, så spørg dem, om I må låne det en dag eller weekend. Så kan I være jer selv, snakke og gå lange ture helt uden, at nogen forstyrrer jer.

Læs også:
10 ting du IKKE må sige på første date.

2. Bakken
Bor du i nærheden af Dyrehavsbakken eller en anden forlystelsespark, hvor der er gratis adgang, så tag på date der. I kan jo altid smutte ind og få nogle varme vafler, en is eller en smoothie.

4. Filmdaten
Gem tøsefilmene væk og find nogle lidt mere sjove og måske uhyggelige film frem, så I kan holde filmaften. Få ideer til film, du kan se sammen med drenge her.

5. Cykeltaxi
I mange storbyer kan man køre i cykeltaxi, og det kan altså være ret hyggeligt og meget romantisk. I kan selvfølgelig også hoppe på jeres egne cykler og cykle en lang tur sammen.

6. Inviter ham på mad
Det er billigere at lave mad selv end at gå ud og spise. Køb ind til mexicansk mad, hjemmelavet pizza eller hjemmelavede burgere. I kan jo vædde om, hvem der er bedst til at lave mad, så du laver til ham den ene dag, og han til dig en anden.

Find lækre opskrifter her.

7. Skøjedaten
Inviter ham i skøjtehallen og lad ham lære dig at stå på skøjter, hvis ikke du kan i forvejen. I kan jo slutte af med en kop varm kakao bagefter.

8. Gå en lang tur
Det kan være meget romantisk at gå en lang tur sammen. Måske er der en skov, en park, en strand eller en hyggelig sø, I nærheden af hvor du bor? Til sommer kan du jo invitere ham på picnic samtidig.

Læs også: Sådan får du dit første kys.

9. Sportsdaten
Tag til en fodbold-, håndbold eller basketballkamp eller en anden sportsgren, han interesserer sig for. Du kan jo få ham til at forklare dig reglerne, så du viser ham, at du også synes, det er spændende.

10. Lav hjemmelavet is
Især om sommeren kan det være hyggeligt at lave is sammen. Lav nogle lækre is med jeres yndlingssmag, og så kan I jo spise dem sammen bagefter. Få en opskrift på hjemmelavet is her.

MegetMere