Krop & Sind

Hvornår er man kærester?

Af Luise Gregersen 12. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vidste du, at der faktisk er en undersøgelse, der har slået fast, hvor lang tid der går, før man kan kalde sin flirt for sin kæreste? Se her, hvad der skal til!

Hvor lang tid går der, fra man møder en sød fyr, til man kan begynde at kalde ham sin kæreste? Det er der faktisk en undersøgelse, der har fundet svaret på!

Læs også: Er du rigtigt forelsket?

Modsat, hvad man måske skulle tro, så tager det faktisk kortere tid at få en forelskelse til at blomstre nu, end da dine forældre var på din alder. Tidligere undersøgelser har nemlig vist, at det tog 78 dage at blive forelsket, men i dag tager det altså kun 24 dage.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Undersøgelsen viser også, at det tager 163 sms'er, 70 Facebook-beskeder, 37 e-mails eller 30 telefonsamtaler, før man kan begynde at kalde sin flirt for et rigtigt forhold.

Læs også: Sjove facts om kærlighed

Årsagen til, at vi i dag forelsker os hurtigere end nogensinde før, er højst sandsynligt, at de sociale medier gør det nemmere at møde nye mennesker og holde kontakten med dem.

Nurh, hvor er det bare en sød undersøgelse! Hvad tænker I om den?

Duved,hanerdenrettenår

Render du rundt med sommerfugle i maven hele tiden? Du er spændt, inden du skal se ham, og det gør lidt ondt, hvis du bliver jaloux? Det lyder som en klokkeklar forelskelse, og som et tegn på, at du virkelig har fundet en, du holder af!
Mister du kontrollen over dit ansigt, når han træder ind i rummet, så du pludselig står med det største smil på læben? Det er en helt normal reaktion, når drømmefyren er fundet. Heldige dig!
Når du har fundet den rette fyr, kan du med garanti ikke lade være med at skrive til ham konstant! Morgen, middag og aften (og måske endda nat) kører dine fingre henover tastaturet for at holde liv i samtalen med ham. Yay!
”Kan vi ikke snart snakke om noget andet?” er sikkert det, dine veninder tænker, efter du har fablet løs om drømmefyren i de seneste mange dage, men sådan må det gerne være i starten. Det viser bare, at du har fundet en, du bare MÅ fortælle alle om, og det er et klart tegn på, at han er the one.
Fortsætter jeres samtaler helt af sig selv, og kan I ikke vente med at være sammen, er I helt sikkert på rette spor! Det skal gerne være sådan, at du altid har lyst til at se ham, og at du ikke bliver træt af ham i længden.
Forsvinder alle problemer som dug fra solen, når du ligger i hans arme? Så har du virkelig ramt plet! Det kræver den rette fyr, før du simpelthen ikke har lyst til at give slip på ham igen, og den følelse er hele ventetiden og alle forliste forhold værd. Har du ikke fundet ham allerede, så ved du i hvert fald, hvad du kan glæde dig til nu!

Læs mere om

MestLæste