Krop & Sind

Hvorfor vil han ikke være min kæreste?

Af Stine Kærsgaard 16. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kender en supersød fyr, I har det sjovt sammen, og du er blevet ret vild med ham. Der er bare et problem: han vil ikke være din kæreste. Få hjælp her.

Man kan selv bestemme over en del ting i sit liv, men med nogle ting kan man bare hverken gøre fra eller til, og ofte er det, når det handler om andre menneskers følelser. For du kender sikkert godt det der med at være vild med en fyr, hvor han bare ikke har helt de samme følelser for dig.

Læs også: Hjælp! Mit crush svarer ikke

Det kan være sindssygt frustrerende! Og du kan måske slet ikke forstå det, for I har det ellers så fedt sammen henne i skolen, og du er overbevist om, at han har flirtet med dig længe.

Der er ikke meget, du kan gøre. Man kan nemlig ikke tvinge nogen til at blive kærester med en, og derfor er det vigtigt, at du kommer videre.

Læs også: 20 ting, drenge ville ønske, du vidste 

Hvis du alligevel gerne vil prøve at forstå, hvad årsagerne, til at han ikke vil være kærester, kan være, kan du se nogle bud her i galleriet:

Hvorforvilhanikkeværeminkæreste?

Hvis en fyr gerne vil drille dig for sjov i skolen, flirte og snakke, og du er ret overbevist om, at han også er lidt vild med dig, men ikke vil være kærester, kan det sagtens være et tegn på, at han ikke er klar til det. Det kan for nogle godt virke skræmmende det der med at få sin første kæreste og indgå i et forhold. Det må du respektere.

Foto: Shutterstock

En anden grund kan også være, at han ikke har lyst til at binde sig én til pige, for måske kan han godt lide at kunne flirte rundt med flere piger af gangen. Nogle fyre kan også godt være bange for, at de mister deres frihed, hvis de får en kæreste. En fyr, der opfører sig sådan, vil aldrig blive en god kæreste, så hvis det er grunden, er det kun for det bedste.

Foto: Shutterstock

En anden grund kan også være, at han er blevet såret en tidligere gang. Nogle gange har man tendens til at have svært ved at springe ud i noget nyt, hvis man har dårlige erfaringer med sig i rygsækken. Det er irriterende, men der er altså ingenting, du kan gøre – han bliver klar, når han bliver klar, og det er dumt at gå og vente på noget, som du ikke er sikker på vil blive til noget. 

Foto: Shutterstock

Hvis han siger, at det er fordi, han har for travlt, kan det sagtens være sandt. For måske ved han, at han slet ikke ville have tid til at være en god kæreste over for dig med alle de ting, han skal nå. Faktum er bare, at han vælger nogle andre ting til og dig fra, og derfor bliver du nødt til at komme videre. 

Foto: Shutterstock

For at sige det lige ud, så er en af hovedårsagerne til, at en fyr ikke vil være kærester ofte, at følelserne ikke helt er stærke nok. I et kæresteforhold skal begge parter være lige vilde med hinanden, for at det bliver godt – derfor er du nødt til at glemme ham og se dig om efter en anden fyr, som ikke er i tvivl og ville sætte et stort JA i kærestebrevet lige med det samme ♥

 

Foto: Shutterstock

MegetMere