Krop & Sind

Hjælp! Min kæreste hænger ud med andre piger

Af Oliver Kokholm Ungermann 12. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er din kæreste tit sammen med andre piger, og har du det skidt med det? Få hjælp til at løse problemet her!

Det kan hurtigt give anledning til splid, hvis din kæreste hænger meget ud sammen med andre piger, og du ikke har det godt med det.

Læs også: Veninde/kæreste-regler

Men der er ingen grund til, at det skal ødelægge jeres forhold! Her er nogle af de ting, du kan gøre for at løse problemet.

Hjælp!Minkærestehængerudmedandrepiger

Det første skridt til at få det bedre i forholdet er at fortælle din kæreste, hvordan du har det. Det er supervigtigt at være åbne overfor hinanden, og ikke mindst turde fortælle, når I er kede af det. Forklar ham, at det sårer dig, når du ser ham med andre piger, og spørg om han vil tænke over det til en anden gang – så vil han helt sikkert lytte til dig! Der kommer intet godt ud af at gå med det selv.
Det kan være rart at høre fra en anden, om de ser det samme som dig – så vil du vide, om det kun er dig, der synes, han er meget sammen med andre piger, kan du for eksempel tage fat i din veninde. Spørg hende om hun også har lagt mærke til det, og hvis hun siger ja, ved du, at der er noget om det.
I må gerne sætte grænser overfor hinanden i jeres forhold, hvis de er retfærdige, og I begge kan acceptere dem. Det ville for eksempel være drastisk at bede ham om at droppe alt kontakten til piger, men måske kan du sige, at du ikke er vild med, at han ser nogle andre end dig hver eneste dag. På samme måde må han også godt komme med indspark til dig. Det vigtigste er, at I tager det til jer og ikke bliver kede af det, og at I er villige til at lave om på forskellige ting for at få det bedre sammen. Det nytter ikke noget, hvis han bliver irriteret over, hvordan du har det!
Det er vigtigt, at du også ser på dig selv, og hvordan du opfører dig, inden du sætter grænser overfor ham. Har du selv mange drengevenner, du tit hænger ud med, ville det være dobbeltmoralsk at klage til din kæreste over, at han også gør det.
Er nogle af de piger, han hænger ud sammen med, nogle af dine veninder? Hvis du synes, de kommer for tæt på din kæreste, har du lov til at sige det til dem. De skal respektere, at det er din kæreste, og en rigtig veninde flirter ikke med andres kærester. Sig til dem, at du bliver lidt såret, når de klæber sig op af ham - og er de dine gode veninder, så vil de forstå det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste