Krop & Sind

Hjælp! Jeg er forelsket i to fyre

Af Luise Gregersen 17. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Crusher du på to søde fyre på samme tid? Få vores guide til, hvordan du håndterer dit problem.

Det er skønt at være forelsket i en sød fyr, men det er altså ikke dobbelt så skønt at være forelsket i to søde fyre!

Læs også: Datingmyter du ikke må tro på

Derfor har vi samlet de bedste tips til, hvad du skal gøre, når du er vild med to fyre på en gang.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skriv lister
Det lyder måske lidt koldt, men prøv at skrive de ting ned, du godt kan lide ved de to fyre. Den fyr, hvis liste er længst, er sikkert også den fyr, du i virkeligheden hælder mest til.

Tal med dine veninder
Dine veninder ser ikke situationen igennem forelskelsens lyserøde briller, og de kan derfor se klarere på situationen. Lyt til deres råd.

Læs også: Er han ven eller kæreste?

Sms-hints
Når du får en sms, hvem håber du så på, den er fra? Den person, du helst vil have skriver til dig, er sikkert også den, du i virkeligheden er mest vild med.

Lyt til dit hjerte
Hvem af de to fyre får du det bedst at være sammen med? Hvis den ene får dig til at grine og giver dig en varm og rar fornemmelse i maven, mens den anden får dig til at tude af usikkerhed, så har du allerede dit svar.

Se ind i fremtiden
I er unge, og der er ingen, der siger, at I skal være sammen for evigt. Men hvis du er vild med to fyre, kan det alligevel godt betale sig at se lidt længere ind i fremtiden end de næste to uger. Spørg dig selv, hvem du bedst kan forestille dig at være sammen med på langt sigt.

Dekendteskærlighedskiks

På en af sine første dates, kom Justin Bieber til at spille spaghetti ud over pigen. Ups!
Da Bella Thorne og Tristan Klier slog op, skrev Tristan en lang besked, om hvor fantastisk Bella var som kæreste. Bellas eneste kommentar til deres brud var på Twitter, hvor en fan skrev til hende, at hun nok skulle finde sin eneste ene snart. Bellas svar? - Ja, eller ærlighed.
Taylor købte et hus lige overfor sin ekskæreste Conor Kennedys hus. Det var nok lidt akavet til vejfesterne…
Cody Simpson havde inviteret en pige i biografen, men under filmen kom han til at spilde alle sine popcorn udover hende! Heldigvis tog hun det meget pænt.
Da Naya Rivera og Big Sean gik fra hinanden, beskyldte Naya ham på Twitter for at have stjålet hendes Rolex-ur. Der skulle hun måske bare have sendt ham en sms…
Man skal aldrig få tatoveret sin kærestes navn, med mindre man er helt sikker på, at man skal være sammen for evigt. Det lærte Brody Jenner på den hårde måde, da han fik sin kæreste Avril Lavignes fornavn tatoveret på armen.
Det er aldrig en god idé at udstille sine ekskærester på de sociale medier. Da Nina Dobrev og Ian Somerhalder slog op, tweetede Ian en lille sviner om sin eks. - Dagens tanke: Folk ændrer sig, men glemmer at fortælle dig det.
Chris Zylka, der blandt andet har været med i ”Hannah Montana”, havde en ret ucharmerende reaktion, da ”Pretty Little Liars”-stjernen Lucy Hale slog op med ham. - Jeg har ikke en kæreste mere. Hun bestemte sig for, at hun var for god til mig, skrev han på Twitter. Av!

Læs mere om