Krop & Sind

Datingmyter du ikke må tro på

Af Susie Pedersen 13. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliver du helt nervøs ved tanken om en date, fordi du har hørt så mange historier? Se her, hvilke myter du ikke skal tro på.

Der var en, der var to, der var tre … og der kommer helt sikkert mange flere. Du kommer nemlig nok til at opleve rigtig mange dates eller flirterier, inden du finder den eneste ene. Sådan vil det i hvert fald være for de fleste.

Tag testen: Er han ven eller kæreste?

Du har helt sikkert hørt en masse om, hvordan det er at finde en kæreste - eller en date - men du skal altså ikke tro på alt, hvad du hører.

Læs også: Bryd isen med dit crush

Herunder har vi samlet 10 datingmyter, som der i hvert fald ikke er nogen grund til, du tror på.

Datingmyterduikketro

Kærlighed ved første blik Det er ret sjælendt, at man oplever kærlighed ved første blik, da en forelskelse er kombinationen af mange faktorer – som måske humor, personlighed, værdier eller noget helt andet i dit tilfælde. Det sker dog for nogle, men man skal ikke afslå sine dates, fordi man ikke blev ramt af lynet efter et sekund.
Dating handler kun om at lære den anden at kende Nej, det handler også om kemi. Kemien skal være der fra start, men selvfølgelig lærer man også hinanden at kende, når man begynder at ses mere og mere – eller date.
Du kan ikke date, når du lige er blevet single Nogle har brug for at komme sig over et brud, men langt de fleste har det bedst med at springe ud i singlelivet hurtigt igen. Men skal selvfølgelig ikke forhaste sig, men hvis du møder en sød fyr, som du virkelig gerne vil se mere til, skal du ikke droppe den tanke, fordi du ikke har været single ret længe.
Jo flere du flirter med, jo hurtigere finder du en kæreste Nææh, det handler om at vælge de helt rigtige at flirte med. Du sparer dig selv for meget besvær, hvis du overvejer en ekstra gang, hvem du egentlig selv har lyst til at ses med.
Det er altid pigen, der bliver forelsket først Nogle piger har nemmere ved at snakke om deres følelser, og derfor tror mange, at de også har flere føleler end drenge. Sådan kan man ikke sætte det op, men det er nok fordi vi piger ikke holder os tilbage, at drengene tit tror, vi bliver forelsket hurtigere.
Han vil aldrig på date med mig, hvis han ser mig på en dårlig dag. Visse vasse. Hvis din flirt er vild nok med dig, er han fuldstændig ligeglad med, at du kom i skole med morgenhår en dag eller havde vendt din bluse forkert. Det handler kærlighed slet ikke om.
Man skal være bedste venner med sin flirt/kæreste Man SKAL ikke være bedste venner med sin flirt, før man kan blive kærester. Du har dine BFF’er, og han har sine kammerater. Selvfølgelig bliver man en form for venner, når man ses tit, men mest af alt skal I jo være et par.
I bliver helt sikkert kærester efter tredje date Så nemt er det altså ikke at få en kæreste. Man er nødt til at give det tid, så I kan finde ud af, om I er rigtige for hinanden.
Man skal kysse, når man dater Man behøver altså ikke kysse på første, anden eller tredje gang, man er på date. Det kommer, når det kommer, og det skal føles naturligt for jer begge.
”Jeg kan da bare ændre ham” Hvis din familie eller dine veninder synes I er meget forskellige, og du tænker, at du da bare kan ændre lidt på ham, så tager du grueligt fejl. Det er ikke meningen, at man skal ændre på hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste