Helbred & balance

Træn som Skytsenglene fra ”Divergent”

Af Luise Gregersen 24. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kunne du godt tænke dig at træne ligesom Skytsenglene i ”Divergent”? Så se her, hvordan du gør!

Det kan godt være, at du ikke ligefrem har lyst til at springe ud fra et tog eller bestige et pariserhjul, men derfor er det alligevel en god idé at efterligne Skytsenglenes trænings-moves!

Læs også: Derfor skal du træne med en dreng

Her er nogle af de bedste tips til, hvordan du træner som Skytsenglene fra "Divergent".

Start til selvforsvar

En rigtig Skytsengel skal kunne forsvare sig selv! Bonussen ved at gå til selvforsvar er, at det samtidig er vildt sjovt! Der er garanteret et kick-boxing eller karatehold et sted i nærheden af dig, og ellers har de fleste større fitnesscentre en masse forskellige selvforsvarshold.

Løb om kap med dig selv

Hvis du synes, at det er lidt kedeligt at løbe, kan du gøre løbeturen lidt ekstra sjov på Skytsengle-manér! Mens du løber, så aftal med dig selv, at du spæner ned til det næste lyskryds. Giv alt, hvad du har i benene, og jog så videre i et roligt tempo efter lyskrydset. Gentag så mange gange, du har lyst til på din løbetur.

Læs også: 4 sunde fitness-snacks

Hop dig glad

Har du en trampolin? Så er det bare med at hoppe løs! Du kan øve dig i at lave seje hop eller prøve at blive bedre til at hoppe højt! Lige meget hvad er det altså megasjovt at hoppe på trampolin. Det kilder i maven, og så er det altså noget tryggere end at oppe ud fra et højhus Skytsengle-style!

Træn dig stærk

Du behøver ikke at være medlem af et fitnesscenter for at få Skytsengle-styrke! Der findes masser af øvelser, som du kan lave derhjemme. Hvis du mangler inspiration til, hvilke øvelser du kan lave derhjemme, så kan du prøve en af de her seje trænings-apps! Du kan også prøve de øvelser, vi har samlet her.

MestLæste