Helbred & balance

Se Lorde uden makeup og med bumse-creme

Af Marie Søndergaard 13. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Seje Lorde er ikke bange for at vise sig med hvide pletter af bumse-creme i ansigtet – se billedet her.

Åh, bumser er altså bare noget af det mest irriterende - men hey, stjernerne har dem altså også! For et par dage siden lagde den 17-årige sangerinde Lorde nemlig et billede på Instagram, hvor hun ikke har makeup på, men i stedet hvide pletter af bumse-creme.

Læs også: Sød video: Se Lorde som 12-årig

- I seng i Paris med min bumse-creme på, skrev Lorde til billedet.

Vi plejer at se Lorde med mørke læber og mørk øjen-makeup, så vi synes, det er vildt sejt, at hun også tør vise sig fra sin helt naturlige side og ikke er bange for at vise, at hun har hudproblemer lige som mange af os andre også har!

Læs også: Selena Gomez: - Lorde kan ikke lide mig

Kunne du finde på at lægge sådan et billede på Instagram?

Stjernermedbumser

"Jeg havde rigtig mange bumser, da jeg var 17, så derfor begyndte jeg at få medicin til min hud. Da jeg var med i ”Easy A”, var jeg så stresset, at bumserne kom igen. Det photoshoppede de heldigvis ud af filmen!"
"Jeg havde virkelig dårlig hud en overgang. Vores makeupartister på ”Glee” spurgte tit, hvad der var galt med min hud. Det var ret pinligt."
"Jeg plejede at få virkelig mange bumser. Min mor tog mig med til lægen, og så ordnede det sig. Men det gjorde mig meget usikker."
”Jeg får bumser ligesom alle andre. Mit bedste tip mod akne er at huske at fjerne sin makeup, inden man går i seng!”
”Før jeg fik medicin mod akne, havde jeg altid mindst en bums. Jeg får stadig bumser engang i mellem, når jeg er stresset.”
”Jeg har ret mange ar efter bumser, og det gør mig meget usikker på mig selv. Nogle gange bruger jeg alt for meget makeup for at dække arrene.”
”Jeg plejede aldrig at få bumser, men da jeg var med i ”X Factor”, fik jeg pludselig vildt mange, fordi jeg havde så meget makeup på hele tiden.”

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste