Kendte

Selena Gomez: - Lorde kan ikke lide mig

Af Marie Søndergaard 30. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lorde er vildt sej, synes Selena Gomez, men det er desværre ikke gengældt, for Lorde kan nemlig ikke lide Selena. Læs historien her!

Selena Gomez er lige blevet kåret til den mest magtfulde pige under 21 år af Seventeen Magazine, men selv om hun topper listen, synes Selena også, der er mange andre seje piger her i verden.

For eksempel er hun helt vild med den unge sanger Lorde. Men det er desværre ikke gengældt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De mest magtfulde piger

- Der er en artist, jeg synes, er meget sej. Hun kan ikke rigtigt lide mig, men det er okay. Hun hedder Lorde, og hun er virkelig cool, fortæller Selena Gomez til Seventeen Magazine.

Lorde svinede i efteråret Selena Gomez' sang "Come & Get It", og hun har hentydet, at både Selena og Miley Cyrus er totalt skøre, fordi de er vokset op med en masse penge, da de har været kendte det meste af deres barndom.

Læs også: Se Selena Gomez uden makeup

Men det er Selena helt ligeglad med. Hun er ikke bange for at give Lorde ros trods kritikken.

- Jeg synes, hendes budskab er meget magtfuldt. Hun er meget ung, men hun har meget at sige, og det er sejt, siger Selena Gomez om Lorde.

Læs også: Video: Fan får Selena Gomez til at græde

Lorde har også tidligere kritiseret Taylor Swift, men nu er de to sangere blevet vildt gode veninder. Mon det også kan ske for Lorde og Selena?