Helbred & balance

Nu kan du få pudebetræk mod bumser

Af Marie Søndergaard 25. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her lyder bare supermærkeligt – men også ret så spændende!

Er du også en af dem, der føler, du har prøvet alt for at slippe af med irriterende bumser? Vi tvivler på, at du alligevel har prøvet det her, for nu er der nemlig lavet et pudebetræk, der skulle rense din hud i løbet af natten.

Læs også: Førstehjælp til bumser

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skin Laundry SleepCycle Clean Sleep Pillowcase er lavet sådan, at det skulle fjerne skadelige baktier fra huden, mens du sover, så du vågner med et ansigt, der kun har de gode baktier, der ikke giver bumser, tilbage.

Læs også: Mad mod bumser

Hm, vi synes måske, det lyder lidt for godt til at være sandt, og indtil videre kan pudebetrækket da også kun købes i USA. Men vi glæder os da til at prøve det, hvis det kommer til Danmark, eller vi lige smider det i indkøbskurven på vores næste USA-rejse.

Herunder kan du læse stjernernes tips mod bumser!

Stjernernestipsmodbumser

Foto: All Over
Leigh-Anne fra Little Mix har haft virkelig slem akne. Det, der har hjulpet hende mest, er en god hudplejerutine. Hun fjerner sin makeup, renser, toner og fugter hver eneste aften, før hun går i seng. Især skin tonic har hjulpet hende rigtig meget, fordi det lukker porerne, så der ikke kan komme snavs ind i dem.
Scarlett Johansson bruger æblecider-eddike som skin tonic til at bekæmpe sine bumser.
Amanda Seyfried putter tandpasta på sine bumser, inden hun skal sove, fordi hun mener, at det udtørrer dem.
Lorde har aldrig lagt skjul på, at hun har ret mange problemer med sin hud. Hun bruger en bumsecreme fra apoteket, der udtørrer urenhederne, mens hun sover.
Laura Maranos bedste tip mod bumser er at lade som om, de ikke er der. For som hun siger, er der ikke andre end dig selv, der lægger mærke til dine bumser, før du selv gør opmærksom på dem!
Selvom det er svært at se, så får smukke Zendaya også bumser! Hendes bedste tip har hun fået af sin mor, der har lært hende, at man aldrig må klemme eller pille i sine bumser.

Læs mere om

MestLæste