Helbred & balance

Lili Reinhart deler sårbart billede af sin akne

Af Karen Emilie Thalsgaard Foto af Mega Agency 29. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Riverdale-stjernen Lili Reinhart har altid været hudløs ærlig, når det kommer til at tale om hendes kamp med cystisk akne - og denne weekend var ingen undtagelse. Se hendes ærlige billede her, hvor hun står frem, og minder os om, at bumser og akne kan ramme alle.

Lørdag aften delte den 24-årige skuespiller en sød selfie, hvor hun havde akne-klistermærker på panden. Det mindede os endnu engang om, at bumser, akne og uren hud absolut ikke er noget, man skal være flov eller skamme sig over – det er naturligt og selv Riverdale-stjerner får bumser fra tid til anden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På billedet, som hun delte på sin Instagram-historie, smiler Reinhart med lukkede øjne og hovedet på skrå, hvortil hun skrev: "Cystisk acne holder mig ved selskab denne lørdag aften," og fortsatte: "Tak, kone @charlihoward for at opfinde disse smukke blomsterpletter fra @squish.beauty."

Foto: Instagram/@lilireinhart

Og naturligvis repostede Squish.beauty Reinharts billede, og indlægget har samlet utallige kommentarer fra fans, der bl.a. skriver; "Aww hun ser så glad ud", "Wow, Lili er så forbandet smuk," og "Jeg har brug for den ’squishbabe’ glød. "

Læs også: Hailey indrømmer en nærmest forbudt ting, hun gør for Justin

Lili Reinharts fans ved desuden, at det her langt fra er første gang, at hun hudløst ærligt åbner op omkring sin hud, og hvordan hun håndterer sin akne. Skuespilleren har tidligere fortalt til People, at hun finder det ”terapeutisk” at dele fotos af hendes urenheder på sociale medier, fordi hendes fans minder hende om, at hun langt fra er alene med det, ”jeg viser også overfor andre mennesker, at det normalt og okay at få de her udbrud, som jeg selv dealer med”.

Vi elsker Lils for at være så ærlig og ægte omkring hendes hudproblemer. Det er virkelig en fantastisk påmindelse om, at ingen er immune over for akne - ikke engang de ’perfekte’ kendisser.

MestLæste