jeg_er_ked_af_mine_bryster.
Helbred & balance

Hjælp, jeg er ked af mine bryster

Af Stine Kærsgaard 20. december 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du det skidt med, hvordan dine bryster ser ud? Få hjælp her.

Synes du, at du har for små bryster, for store bryster, for skæve bryster eller noget helt fjerde? Det er vigtigt, at du lærer at slutte fred med, hvordan du ser ud. Dine bryster er nemlig en del af dig.

Læs også: Syv myter om dine bryster

Klik dig igennem galleriet her, og få hjælp til, hvordan du kan blive gladere for dine bryster.

Hjælp,jegerkedafminebryster

Et faktum, vi ikke kan komme udenom, er, at vi alle er bygget forskelligt. Derfor giver det også god mening, at vores bryster ser meget forskellige ud. Der findes ikke en bestemt måde, som man skal se ud på, og derfor behøver man slet ikke at være ked af den måde, ens krop ser ud på.
Foto: Shutterstock
Alle bryster er flotte, hvis ejeren, de sidder på, er glad for sin krop, og føler sig tilpas i den. Husk, at dine bryster slet ikke har noget at gøre med, hvor smuk du er. Det hele handler nemlig om, hvordan man har det med sig selv. Hvis du elsker dig selv og din krop, er det det eneste, som betyder noget – uanset hvordan dine bryster ser ud. Så hvis du er meget ked af dine bryster, handler det måske i virkeligheden om nogle helt andre ting, og det er også helt i orden.
Foto: Shutterstock
Du tænker måske, at en potentiel kæreste kun går op i, hvordan dine bryster ser ud, men det er slet ikke sandt. Hvis det er det eneste, de går op i, så siger det mere om dem, end det gør om dig - og så er det helt sikkert IKKE den rigtige person for dig. Hvis en person er interesseret i dig, så kommer de til at synes, dine bryster er smukke præcis som de er.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste