Helbred & balance

Få motion med sjove apps

Af Thomas Flindt 8. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan bare være vildt kedeligt at dyrke motion, så derfor har vi fundet fem supersjove apps, som vil gøre din træning nem og sjov. Tjek dem her!

Alle rådes til at dyrke motion mindst en halv time om dagen, men det kan være vildt svært at sætte sig op til. Derfor har vi samlet fem af de sjoveste, nemmeste og mest brugt sundheds-apps herunder. Tjek dem ud!

Sund, beauty, apps, motion, mobil, træning, sport, krop

Navn: Nexercise

Pris: Gratis

Hvad: Denne app er nok den sejeste, vi er faldet over. Skab din egen personlige profil, som du kan dele med dine veninder. Hver gang du dyrker motion, vinder du point til din profil og får medaljer. Og det er virkelig alt, der tæller. Har du løbet en tur, taget trapperne eller gjort rent? Alt tæller.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bedømmelse: Nexercise er rigtig god motivation til at dyrke motion, specielt til dig som ikke gider dyrke en sport eller gå i fitnesscenteret. Og så kan du jo dyste mod dine veninder: Hvem mon får flest medaljer?

"Wuhu! Træning en mandag = Monday Maniac-medalje."

Læs også: Sådan kommer du i gang med at træne derhjemme

Navn: Abs Workout

Sund, beauty, krop, skøn, træning, motion

Pris: Gratis

Hvad: App'en hjælper dig med at træne din mave. Du kan træne det maveprogram, som er lavet til dig eller ændre i det, så det passer perfekt til dig. Der er mange gode øvelser, som gør, at du får trænet alle mavemusklerne, og hvis du er i tvivl om, hvordan man udfører en øvelse, kan du få dem vist.

Bedømmelse: Abs Workout er god inspiration til dig, der gerne vil træne din mave. Nybegynder eller øvet, så virker øvelserne. Det eneste minus er, at du skal betale, hvis du vil have nye øvelser.

Læs også: Stjernernes hemmelige sundhedstips


Sund, beauty, apps, motion, mobil, træning, sport, krop

Navn: Endomondo

Pris: Gratis

Hvad: Om du løber, cykler eller går en tur, så holder Endomondo øje med, hvor langt du kommer, din tid, gennemsnitfart og mange andre sjove facts. App'en virker også til mange andre former for motion, og den er god til at føre logbog over, hvor meget motion, du får over længere perioder. Hvis du hører musik, imens du træner, så sørger en stemme for, at du får midtvejstiderne, så du kan følge med i, hvor godt du klarer det.

Bedømmelse: Vi blev straks bidt af Endomondo, og selv cykelturen på vej hjem fra vennerne blev til en kamp mod tidligere rekorder. App'en er for alle, og så kan du dele sine resultater med veninderne. Den er sjov at have uanset, om du er meget eller lidt aktiv.

Læs også: 12 gode apps du skal prøve


Navn:
Træn med Forsvaret

Sund, beauty, apps, motion, mobil, træning, sport, krop

Pris: Gratis

Hvad: Det danske forsvar har lavet en app til alle, der ønsker at dyrke motion. Den har virkelig mange forskellige former for træning, og så dækker den alle niveauer. Der er mange forskellige øvelser, du kan prøve af, og til hver øvelse er der lavet en videoguide, så du ved præcis, hvordan den skal udføres. Du kan også få lagt dit helt eget otte-ugers program eller lave dit helt eget.

Bedømmelse: App'en er en rigtig god hjælp til dig, der ikke ved, hvordan du skal komme i gang med at dyrke motion, men også til dig der søger nye øvelser og måder at træne på. Videoguiden er flot lavet, og mange af fitnessøvelserne kan laves derhjemme.

Læs også: Sund morgenmad hele ugen

Sund, beauty, apps, motion, mobil, træning, sport, krop

Navn: Butt Workout

Pris: Gratis

Hvad: Ligesom med app'en "Abs Workout", så træner denne app en bestemt muskelgruppe, nemlig numsen. Følg programmet, og se øvelserne blive udført, hvis du er i tvivl. En stemmefunktion hjælper dig også med, hvilket tempo øvelserne skal laves i, og hvornår der skal hviles.

Bedømmelse: Rigtig gode øvelser, og træningsprogrammet er nemt at gå til. Øvelserne er både til de trænede og utrænede og kan laves derhjemme. Der er dog kun ét træningsprogram, så træningen kan i sidste ende gå hen og blive lidt kedelig i længden.

MestLæste